Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θέλει να δέσει τον Λιβάι Γκαρσία και ετοιμάζει νέο συμβόλαιο

ΑΕΚ: Θέλει να δέσει τον Λιβάι Γκαρσία και ετοιμάζει νέο συμβόλαιο

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έδεσε...τον Σιμάνσκι και τώρα παίρνει σειρά ο Λιβάι.

Η ΑΕΚ ”καλπάζει” προς το νταμπλ και άπαντες στην ομάδα έχουν το μυαλό τους σε αυτό αλλά στη διοίκηση κοιτάνε συγχρόνως και την επόμενη μέρα. Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι θα φοράει τα κιτρινόμαυρα μέχρι το 2027 αφού οι άνθρωποι της Ένωσης του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο και ο Πολωνός το υπέγραψε, ενώ πρόκειται να υπάρξει και συνέχεια στις ανανεώσεις.

Επόμενος και δυσκολότερος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ φυσικά είναι να κρατήσουν τον Λιβάι Γκαρσία στην ”OPAP Arena”. Ο 25χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και έχουν μαζευτεί ήδη πολλοί ”μνηστήρες” από το εξωτερικό.

Στο ”κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο δε θέλουν να χάσουν τον συγκεκριμένο παίκτη και τους λόγους τους έχουν δει όλοι όσοι παρακολουθούν Super League, γι’ αυτό και ετοιμάζονται να του προσφέρουν μια νέα συμφωνία με σαφώς βελτιωμένους όρους, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Το τρέχον συμβόλαιο του Λιβάι έχει ισχύ έως το 2025, αλλά η ΑΕΚ θέλει να του αυξήσει σημαντικά τις αποδοχές, από τα 500.000 ευρώ ετησίως σε πάνω από ένα εκατ. ευρώ, επιβραβεύοντάς τον για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, αλλά και αυξάνοντας την υπεραξία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments