Αθλητισμός

Μπαρτζώκας: “Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε”

Μπαρτζώκας: “Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την ανυπομονησία του ίδιου και των παικτών του Ολυμπιακού για τα επερχόμενα Playoffs της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Άρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League και πλέον κοιτάζει αποκλειστικά και μόνο τα επερχόμενα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, για τα Playoffs της EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς τονίζει πως επικρατεί ανυπομονησία και ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας του.

Έκανες τις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός των ”ερυθρόλευκων”:

“Ο Άρης είχε 1-2 σημαντικές απουσίες, πάλεψε με τα όπλα που είχε, όπως έκανε όλη τη χρονιά, συγχαρητήρια. Εμείς κερδίσαμε και τα δύο ματς σχετικά εύκολα, κάναμε rotation σε όλους τους παίκτες και τώρα κοιτάμε τις υποχρεώσεις μας που είναι πολύ σημαντικές αυτή την εβδομάδα. Τίποτα {δεν κρατάμε από αυτή τη σειρά με τον Άρη}, τι να κρατήσουμε; Ό,τι μας συμφέρει;

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε για δεύτερη σερί χρονιά την ευκαιρία να παλέψουμε για το Final Four. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και η συγκέντρωσή μας είναι μόνο στο ματς της Τετάρτης {26/4}”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments