Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με Ρέτσο η αποστολή των ερυθρόλευκων για το ματς με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με Ρέτσο η αποστολή των ερυθρόλευκων για το ματς με την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Ρέτσος επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης {23/4, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD}. Εκτός οι Σαμασέκου και Μπουτούτσι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ”καυτό” όπως αναμένεται Γεώργιος Καραϊσκάκης {23/4, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD} για την 5η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και έκαναν γνωστή την αποστολή τους.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ύστερα από τον αποκλεισμό του από τρία παιχνίδια, επέστρεψε στη διάθεση του Ζοζέ Ανιγκό για το κρίσιμο ματς κόντρα στην Ένωση. Με αυτόν τον τρόπο ο Γάλλος προπονητής έχει όλους τους αμυντικούς του σε αυτό το τόσο καθοριστικό ματς.

Την ίδια ώρα εκτός έμεινε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, όπως και ο Ζούμπερ Μπουτούτσι. Φυσικά, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σέρτζι Κανός.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Kρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Αραμπί, Μπακαμπού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments