Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες ενόψει Τούμπας

Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες ενόψει Τούμπας

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας όλα τα ''όπλα'' διαθέσιμα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του σήμερα το πρωί για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με απουσίες, καθώς έχει πάρει μαζί του 24 παίκτες και θα έχει όλα του τα ”όπλα” διαθέσιμα για τη ”μάχη” της Τούμπας.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που του δημιουργήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το ”τριφύλλι” πρόκειται να παραταχθεί σχεδόν με την ίδια εντεκάδα που είχε στο ”αιώνιο” ντέρμπι αφού ο Μάγκνουσον αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στη θέση του Σάρλια, η οποία θα είναι και μάλλον η μοναδική αλλαγή.

Η αποστολή αναμένεται να πετάξει για Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την αποστολή:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments