Πολιτική

Άδωνις: Πετύχαμε ρεκόρ εξαγωγών όλων των εποχών

Άδωνις: Πετύχαμε ρεκόρ εξαγωγών όλων των εποχών
Στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων 4 χρόνια πετύχαμε ρεκόρ στις εξαγωγές και μεγάλες επενδύσεις σημείωσε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για όλα όσα έγιναν 4 χρόνια στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα ρεκόρ στις εξαγωγές, τις μεγάλες επενδύσεις που ήρθαν στη χώρα μας, τα ναυπηγεία αλλά και το πως ασχολήθηκε ο ίδιος με την πολιτική αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

4 χρόνια ρεκόρ στις εξαγωγές και μεγάλες επενδύσεις

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στο ρεκόρ που πέτυχε το υπουργείο Ανάπτυξης το 2022 όπου οι επενδύσεις έφτασαν τα 26,7 δισ. ευρώ ενώ οι ξένες επενδύσεις ήταν στα 7,22 δισ. ευρώ ενώ οι νέες θέσεις εργασίας ανέρχονται σε 300.000. Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για τις ξένες επενδύσεις που ήρθαν στην Ελλάδα όπως Microsoft, Pfizer, Cisco, Digital Realty, Deloitte, Volkswagen που “ψηφίζουν” Ελλάδα. Ειδική αναφορά έκανε και για την επένδυση στο Ελληνικό που την ξεμπλόκαρε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πολιτικοί πρέπει να ενημερώνουν τους πολίτες για τις αποφάσεις που παίρνουν

Για το γεγονός ότι ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media και ότι το θεωρεί ένα κομμάτι της δουλειάς του μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης ενώ τόνισε πως οι πολιτικοί που παίρνουν αποφάσεις για τις ζωές των πολιτών πρέπει να ενημερώνουν γιατί παίρνουν αυτή την απόφαση.

Για τις επερχόμενες εκλογές

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στο διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών ενώ έκανε αναφορά και στους χιλιάδες πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους ενώ ζήτησε ξανά την στήριξή τους.

Τα νεανικά χρόνια και η ενασχόληση με την πολιτική

“Μου αρέσουν πάρα πολύ οι εκλογές όταν ήμουνα παιδάκι στο δημοτικό εκλέχθηκα πρόεδρος των τάξεων, όταν μεγάλωσα μπήκα στο 15μελες” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους κόπους και τις θυσίες που έχει ο “θώκος” του υπουργού ενώ και στις δυσκολίες.

Κυριάκος Μητσοτάκης ή Αντώνης Σαμαράς;

Η δημοσιογράφος του Action24 Αθηναϊς Νέγκα ρώτησε τον υπουργό Ανάπτυξης ποιον από τους Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αντώνη Σαμαρά επιλέγει, με τον ίδιο να απαντά και τους δύο και μάλιστα να αναφέρει πως αν και είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες ωστόσο είναι άνετοι και μπορούν να συζητήσουν για πολλά θέματα, από ιστορία μέχρι ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments