Αθλητισμός

Η αγωνία στα ύψη στη Super League: Κρίσιμες ”μάχες” σε Τούμπα, Πανθεσσαλικό και Φάληρο

Η αγωνία στα ύψη στη Super League: Κρίσιμες ”μάχες” σε Τούμπα, Πανθεσσαλικό και Φάληρο

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Μεγάλα ντέρμπι στη Super League για τη 5η αγωνιστική.

Χαμός…στη Super League σήμερα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πηγαίνουν…χέρι χέρι στη κορυφή της βαθμολογίας αλλά αμφότεροι έχουν σήμερα επικίνδυνες αποστολές σε δύσκολες έδρες, αφού το ”τριφύλλι” έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και η Ένωση φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ”Γ. Καραϊσκάκης”. Στο Πανθεσσαλικό θα ”μονομαχήσουν” οι Βόλος και Άρης για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της πέμπτης θέσης.

Η αρχή γίνεται με το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της πέμπτης θέσης, εκεί όπου ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη, με τους θεσσαλονικείς να ξέρουν πως σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγουν στο +4 από την ομάδα της Μαγνησίας και θα έχουν σαφές προβάδισμα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι θεσσαλοί παρά τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετώπισαν με τους Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ, είναι πάντα μια επικίνδυνη ομάδα.

Η συνέχεια στο πρόγραμμα, μας πάει στο…βορρά, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δείξει το ”ατσάλι” του και να σταθεί όρθιος σε μια τόσο καυτή έδρα. Προφανώς οι ”πράσινοι” θα παίξουν μόνο για το τρίποντο αλλά ο ”δικέφαλος” μονάχα αδιάφορος δεν είναι, καθώς υπάρχει ο στόχος της τρίτης θέσης. Το ”τριφύλλι” τρέχει  ένα αήττητο σερί στα 10 τελευταία παιχνίδια του (7-3-0 με 13-1 τέρματα), με ”όπλο” την άμυνά του που δε ”λύγισε” στα οκτώ τελευταία ματς.

Η αυλαία της αγωνιστικής…πέφτει με το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει πάρα πολλά. Οι πειραιώτες βλέπουν το ματς σαν τελικό αφού άμα δε κερδίσουν, πιθανόν να ”εξανεμιστούν” οι ελπίδες τους για το φετινό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους ”κιτρινόμαυρους” που ψάχνουν ακόμη ένα τεράστιο διπλό στα πλέι οφ μετά από εκείνο στη Τούμπα, για να παραμείνουν στη κορυφή.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

17:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Άρης (Cosmote Sport 1)

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

21:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)

Η βαθμολογία των πλέι οφ

  1.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    30    69
  2.  AEK    30    69
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    30    63
  4.  ΠΑΟΚ    30    60
  5. ΑΡΗΣ    30    41
  6.  ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ    30    40

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments