Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Τζαβέλλα – «Είσαι για μένα φως και αγάπη»

Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Τζαβέλλα – «Είσαι για μένα φως και αγάπη»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Βίκυ Κάβουρα: Με αφορμή την ονομαστική εορτή του ποδοσφαιριστή, η ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή τους φωτογραφία

Λίγο καιρό μετά την είδηση ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα, η ηθοποιός, Βίκυ Κάβουρα, ανάρτησε στα social media την πρώτη του κοινή φωτογραφία.

Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους, σήμερα 23 Απριλίου και με αφορμή την ονομαστική εορτή του συντρόφου της, η ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, selfie φωτογραφία της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βίκυ Κάβουρα (@vicky_kavoura)

Μπροστά από την κάμερα ποζάρει η Βίκυ Κάβουρα και πίσω της είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται, επειδή το φως του ήλιου πέφτει πάνω στο πρόσωπό του. Ωστόσο, η αγαπημένη του, διευκρίνισε ότι ο άνδρας της φωτογραφίας είναι εκείνος, κάνοντας tag (αναφορά στο Instagram) το όνομά του.

Το στιγμιότυπο συνόδευσε με μία αφιέρωση στον σύντροφό της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιώργο,Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments