Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάισον και Αουγκούστο, σε διαθεσιμότητα ο Σάστρε

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάισον και Αουγκούστο, σε διαθεσιμότητα ο Σάστρε

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Οι Τάισον και Αουγκούστο δεν συμμετείχαν στην προπόνηση καθώς αμφότεροι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο Σάστρε προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και είναι διαθέσιμος με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την έκτη αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ζόαν Σάστρε να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο αποκόμισε δύο προβλήματα τραυματισμού.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η κατάστασή τους ενόψει του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα εκτιμηθεί στην προπόνηση της Τρίτης {25/04}.

“Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις. Το ντέρμπι της Κυριακής ανήκει στο παρελθόν και το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να διαγραφεί άμεσα καθώς ακολουθούν ακόμα πέντε παιχνίδια για τα Play Offs και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας”.

Το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν μια δυνατή προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα υψηλού ρυθμού.

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον που ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ενημερωτικό σημείωμα Δικεφάλου του Βορρά:

Την Τρίτη {25.04} ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments