Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου: Στο τραπέζι και η Παρασκευή 19 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Τελικός Κυπέλλου: Στο τραπέζι και η Παρασκευή 19 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, ανέφερε πως ο τελικός θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 24 Μαΐου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες μια ημερομηνία που θα πέσει στο ''τραπέζι'', είναι και η 19η Μαΐου, καθώς θα το επιθυμούσαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έχει περάσει από χίλια στάδια και έχει ”απαξιωθεί” πριν καν την διεξαγωγή του.

Ατελείωτες προσπάθειες μέχρι να βρεθεί γήπεδο, το οποίο έφτασε μέχρι την… Αυστραλία, με ενδιάμεσο σταθμό τη Λευκωσία και το Λονδίνο, για να καταλήξει στον Βόλο, αφού πρώτα ο Αχιλλέας Μπέος είχε πει ήδη ένα “όχι”, όπως και η διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το ”τοπίο” σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης:

Όσο για την ημερομηνία, έχει γίνει και αυτή… ”λάστιχο”. Η 27η Μαΐου που ήταν η αρχική εισήγηση, έγινε 20 Μαΐου και ακολούθως 24 Μαΐου. Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, διευκρίνισε ότι η ημερομηνία έχει κλειδώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πως όλοι έχουν συμφωνήσει.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για 400 προσκλήσεις συνολικά και φτάσαμε να συζητιέται ακόμα και τελικός με παρουσία 10.000 φιλάθλων. Το θεωρεί αρκετά πιθανό, αν και ο δήμαρχος του Βόλου είναι κάθετος ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει ο αγώνας στην πόλη του αν είναι να έρθουν τόσοι φίλαθλοι με κίνδυνο να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια.

Βάση πληροφοριών μια ημερομηνία που θα πέσει στο τραπέζι και συζητιέται στην ΕΠΟ, είναι η Παρασκευή 19η Μαΐου.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές και ανήμερα των ημιτελικών της EuroLeague με πιθανή παρουσία του Ολυμπιακού.

Παράλληλα αυτό σχεδόν καθόλου δεν απασχολεί τους δύο ”Δικεφάλους”, αλλά για το προΐν δεν είναι και ό,τι καλύτερο, κυρίως όταν έχει “ξεφτίσει” με όσα έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα.

Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ήθελαν τον τελικό όσο πιο κοντά στη λήξη του πρωταθλήματος {14/5}, ώστε να μην υπάρχει μεγάλο διάστημα κενού και παράλληλα να φύγουν οι ποδοσφαιριστές για τις διακοπές του, προτού επιστρέψουν για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως η αστυνομία θα πρέπει να δώσει το “πράσινο φως” και με τις εκλογές να ακολουθούν, καθώς δεν συνιστά ότι πιο εύκολο, αλλά οι ομάδες θα το έβλεπαν με θετικό πρόσημο

Ωστόσο η 24η Μαΐου εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο και εκεί να καταλήξει η ΕΠΟ στις {27/4} όταν θα συνεδριάσει για το ζήτημα, αλλά υπάρχει και… αντίπαλος στο ”τραπέζι”. Ας κρατήσουμε αυτή την ημερομηνία στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments