Αθλητισμός

Στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός, στο ”Κλεάνθης” ο Ολυμπιακός και ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην OPAP Arena

Στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός, στο ”Κλεάνθης” ο Ολυμπιακός και ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην OPAP Arena

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ ξεκινάει σήμερα και όλη η αγωνία συγκεντρώνεται σε Βόλο και Νέα Φιλαδέλφεια.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει (18:00) με τη δοκιμασία του Παναθηναϊκού στο ”πράσινο” Πανθεσσαλικό, εκεί όπου θα ψάξει στο τρίποντο για να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας αλλά θα χρειαστεί αρκετή προσοχή διότι οι μνήμες από το ματς του πρώτου γύρου είναι νωπές. Όσο για τον Βόλο, μπορεί να έχει έχει χάσει αρκετό ”έδαφος” για τη πέμπτη θέση αλλά σίγουρα η άγνοια κινδύνου που έχει μπορεί να του βγει ως καλό.

Επόμενη αναμέτρηση (19:00), αυτή του Άρη με τον Ολυμπιακό στο ”Κλ. Βικελίδης”, με τους θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Βόλο τη Κυριακή και πλέον να βρίσκονται πολύ κοντά στο τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι ”ερυθρόλευκοι” μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, είπαν ”αντίο” στις όποιες ελπίδες είχαν για τις πρώτες δύο θέσεις και πλέον στρέφονται στη κατάκτηση της τρίτης θέσης αλλά και στο όνομα που…κουβαλάνε.

Το ντέρμπι ”δικεφάλων” στην OPAP Arena (21:00) είναι το τελευταίο και καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Ένωση θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό (σε περίπτωση που φύγει με το διπλό από τη Μαγνησία) και να πάει στη ”μάχη” της Λεωφόρου με τα καλύτερα δεδομένα. Στην αντίπερα όχθη, ο ”δικέφαλος του βορρά” θα…παλέψει για τη τρίτη θέση αλλά ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 COSMOTE SPORT 1 HD Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός 19:00 Novasports Prime Άρης – Ολυμπιακός 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία των πλέι οφ

  1.   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 31 72
  2.   AEK    31    72
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    31    63
  4.   ΠΑΟΚ    31    60
  5.  ΑΡΗΣ    31    44
  6.   ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ    31    40
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments