Αθλητισμός

Η απογοήτευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελευταία χαμένη επίθεση

Η απογοήτευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελευταία χαμένη επίθεση

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Οι Μπακς είχαν μια τελευταία ευκαιρία για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο Game 5 της σειράς με τους Χιτ, αλλά η επίθεσή τους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και η απογοήτευση ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό

Οι Μπακς έχασαν με 4-1 τη σειρά απέναντι στους Χιτ και αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των play-offs. Τα «ελάφια» ισοφαρίστηκαν με… freak τρόπο από τον Τζίμι Μπάτλερ στην κανονική περίοδο αλλά είχαν μία τελευταία ευκαιρία στο φινάλε της παράτασης.

Με 10” δευτερόλεπτα για το τέλος και τους Χιτ να προηγούνται 126-128, ο Γιάννης κατέβασε το ριμπάουντ αλλά η τελευταία επίθεση δε βγήκε όπως θα έπρεπε. Ο Αντετοκούνμπο πάσαρε στον Μίντλετον για να αποφύγει τα βήματα, εκείνος στον Γκρέισον Άλεν που δε σούταρε για τρεις και δεν κατάφερε να νικήσει τον χρόνο, καθώς το lay-up που επιχείρησε ήταν έτσι και αλλιώς εκπρόθεσμο.

Φυσικά η ήττα σκόρπισε την απογοήτευση σε όλους τους Μπακς και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του ως το φινάλε της φετινής πορείας. Ο Greek Freak ήταν τρομερά στεναχωρημένος και έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει πώς ήρθε αυτός ο αποκλεισμός, σκύβοντας το κεφάλι και κοιτώντας το παρκέ…

Μπακς – Χιτ 126-128

Το challenge μετά την εξέταση του video κρίθηκε επιτυχημένο με τους διαιτητές να σφυρίζουν τζάμπολ, με τον Λόπεζ να βγαίνει νικητής, με την μπάλα να φτάνει στα χέρια του Χόλιντεϊ που πήγε στη γραμμή των βολών, που με 1/2 βολές διαμόρφωσε το 118-116, με τους Χιτ να παίρνουν τάιμ άουτ για την τελευταία επίθεση με 2,1 δευτερόλεπτα να απομένουν για την ολοκλήρωση.

Όπως ήταν φυσικό ο Έρικ Σποέλστρα έριξε μέσα όλους τους σουτέρ που είχε διαθέσιμους, με τον Βίνσεντ να κάνει την επαναφορά και τον αδιανόητο Τζίμι Μπάτλερ να στέλνει το ματς στην παράταση με απίθανο λέι απ όντας πεσμένος στο παρκέ!

Στην παράταση ο Γιάννης πάλεψε μόνος του για την ανατροπή με τους Μπακς να έχουν την ευκαιρία να στείλουν με την σειρά τους το ματς σε δεύτερη παράταση, όμως στην τελευταία επίθεση τα έκαναν… μαντάρα, αφού η μπάλα έμεινε στα χέρια του Γκρέισον Άλεν που δεν εκδήλωσε ποτέ επίθεση!

Η τελευταία χαμένη επίθεση των Μπακς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments