Global News

The Telegraph: «Οι παράνομοι μετανάστες είναι αντίθετοι με τις βρετανικές αξίες»

The Telegraph: «Οι παράνομοι μετανάστες είναι αντίθετοι με τις βρετανικές αξίες»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Σουέλα Μπρέιβερμαν, υπουργός Εσωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, υποστηρίζει πως οι παράνομοι μετανάστες είναι σε αντίθεση με τις βρετανικές αξίες και τροφοδοτούν την εγκληματικότητα και την πορνεία.

Η συυμπεριφορά των ανθρώπων που φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με μικρά σκάφη είναι «σε αντίθεση με τις βρετανικές αξίες», υποστήριξε η υπουργός Εσωτερικών. Η Σουέλα Μπράβερμαν είπε ότι οι άνθρωποι που περνούσαν την επικίνδυνη Μάγχη – μεταξύ των οποίων και αιτούντες άσυλο – «συμπεριφέρονταν απαράδεκτα» «παραβιάζοντας τους κανόνες μας» και «καταχρώνται τη γενναιοδωρία του βρετανικού λαού». Ωστόσο, ισχυρίστηκε επίσης ότι η εγκληματικότητα ήταν «πολύ στενά συνδεδεμένη» με την άφιξή τους, λέγοντας ότι: «Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έρχονται εδώ παράνομα και που, στη συνέχεια, εμπλέκονται σε ναρκωτικά, Άνθρωποι που εμπλέκονται σε βίαιο έγκλημα και στην πορνεία». «Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις βρετανικές αξίες, όλα αυτά είναι απαράδεκτη συμπεριφορά».

Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν μπόρεσε να υποδείξει το Sky News σε στατιστικά στοιχεία εγκλήματος για να υποστηρίξει αυτούς τους ισχυρισμούς. Ωστόσο, μια πηγή από το τμήμα είπε ότι οι αρχιφύλακες και ανώτεροι αστυνομικοί είχαν κάνει λόγο στην υπουργό Εσωτερικών για «αυξημένη εγκληματικότητα σε σχέση με άτομα που εισήλθαν στο Ηνωμένο Βασίλειο με μικρά σκάφη και εκείνη ήταν «σαφής ότι όσοι εισέρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο με μικρές βάρκες παραβιάζουν ο νόμος εξ ορισμού της οδού εισόδου τους». Οι παρατηρήσεις της έγιναν καθώς οι βουλευτές συζητούσαν το νομοσχέδιο για την παράνομη μετανάστευση, το οποίο πέρασε το τελικό του στάδιο στην Κάτω Βουλή το βράδυ της Τετάρτης και θα κατευθυνθεί τώρα προς την Βουλή των Λόρδων για περαιτέρω έλεγχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments