Αθλητισμός

Η συγγνώμη του Λεσόρ και η παράκληση προς τους οπαδούς της Παρτίζαν

Η συγγνώμη του Λεσόρ και η παράκληση προς τους οπαδούς της Παρτίζαν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Μετά τους Γιουλ, Γιαμπουσέλε, Πάντερ και Νάναλι, ήρθε η σειρά του Ματίας Λεσόρ να απολογηθεί για όσα έγιναν στο παρκέ του WiZink Center.

Βασική επιθυμία του Ματίας Λεσόρ με τον οποίο να συνιστά να παρακαλέσει τους οπαδούς της Παρτίζαν να μην κάνουν την κατάσταση χειρότερη.

 Ο Ματίας Λεσόρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα μήνυμα σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του δεύτερου εκτός έδρας αγώνα της Παρτίζαν με τη Ρεάλ και ζήτησε από τους Σέρβους οπαδούς να μην ”ρίξουν λάδι στη φωτιά”.

Η παρακάτω αναφορά του σχετικά με όσα έλαβαν δράση:

”Ό,τι συνέβη χθες βράδυ ήταν ατυχές και δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή προσωπικότητα εμού και των συμπαικτών μου. Όλοι αντιδράσαμε στην ένταση της στιγμής και όλοι γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε σε αυτή την κατάσταση. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες της Ρεάλ και ειδικά με τον Γιαμπουσέλε, ο οποίος γνωρίζει τι έκανε. Μου ζήτησε να απολογηθεί στον Ντάντε Έξουμ και είναι πραγματικά λυπημένος που τον τραυμάτισε σε αυτή τη σύρραξη.

Ζητάω από τους οπαδούς μας στο Βελιγράδι, που είναι σπουδαίοι σε όλη τη σεζόν και έχουν δείξει παραδειγματική συμπεριφορά, να δείξουν την ίδια συμπεριφορά και να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση, ώστε να δείξουν και πάλι την αγάπη τους για την ομάδα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments