Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με στόχο το 2-0 και το βλέμμα στο…Κάουνας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Με στόχο το 2-0 και το βλέμμα στο…Κάουνας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports Prime) στο ΣΕΦ για το Game 2 των πλέι οφ της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός περιμένει ξανά τη Φενέρμπαχτσε στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ , με ξεκάθαρο στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες του και να πάει στη Τουρκία με τα καλύτερα δεδομένα, έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο προς το…Κάουνας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει γεμάτη τη ”φαρέτρα” του για την αποψινή ”μάχη”, καθώς όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι να πατήσουν παρκέ.

«Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40 λεπτά, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο», τόνισε ενόψει το ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να συμπληρώνει: «Είναι δεδομένο πως κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Εμείς κοιτάμε μόνο το αυριανό. Όντως το πρώτο παιχνίδι έχει τον κίνδυνο του ότι πρέπει να υπερασπιστείς την έδρα σου και να διαφυλάξεις το αβαντάζ, όμως, το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο. Θα πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση, ενέργεια και αποφασιστικότητα στην άμυνα, για να κάνουμε το 2-0».

Από την άλλη πλευρά μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί αυτή τη φορά ο Σκότι Ουίλμπεκιν, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Νταμίρ Γιαβόρ και Γκίτις Βίλιους.

Το Game 1:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments