Πολιτική

Άρειος Πάγος: Προσφυγές κατά Λατινοπούλου, Τζήμερου και Κρανιδιώτη κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπoγδάνος

Άρειος Πάγος: Προσφυγές κατά Λατινοπούλου, Τζήμερου και Κρανιδιώτη κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπoγδάνος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο κατέθεσε και η «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου-Κρανιδιώτη κατά του ΚΚΕ.

Προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο κατέθεσε και η «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου-Κρανιδιώτη κατά του ΚΚΕ.  Στην αντεπίθεση περνά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μία μέρα μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα του «Πατριωτική Ένωση»λόγω συμβόλου και ονόματος, καταθέτοντας προσφυγή εναντίον πρώην συνεργατών του.

Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζητεί να μην μπορεί να χρησιμοποιεί η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Αφροδίτη Λατινοπούλου και επικεφαλής πλέον του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» το όνομα του κόμματός της. Επιπλέον ζητεί να μην αναγνωριστεί ο συνασπισμός Εθνική Συμφωνία των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Από την πλευρά του ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε μία ανάρτηση στην οποία έχει δημοσιοποιήσει την προσφυγή του κ. Μπογδάνου στο Ανώτατο Δικαστήριο. «Ο Μπογδάνος είχε καταθέσει προσφυγή στον ΑΠ εναντίον μας, με επιχείρημα ότι κατοχύρωσε το όνομα #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως εμπορικό σήμα! (Αφού το είχαμε καταθέσει εμείς στον ΑΠ). Αλλά ζητάει αποκλεισμό της Εθνικής Συμφωνίας! Μωραίνει Κύριος…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments