Αθλητισμός

Σχέδιο με μοναδικό στόχο το διπλό!

Σχέδιο με μοναδικό στόχο το διπλό!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει εξηγήσει στους "κιτρινόμαυρους" μέσα από τη δουλειά του στα Σπάτα, πως ένα αποτέλεσμα υπάρχει: μόνο νίκη... Οι σκέψεις και τα ερωτηματικά 11αδας!

Τελευταία μέρα προετοιμασίας (και) για την ΑΕΚ πριν από το αυριανό μεγάλο ντέρμπι τίτλου (σε μεγάλο βαθμό) της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν σε πολύ καλό επίπεδο, εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίηση του στους παίκτες του για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ πλέον απομένει να καταλήξει ο ίδιος στο πλάνο νίκης, μαζί με τους συνεργάτες του, τη στιγμή που συνεχίζεται και σήμερα η ανάλυση του αντιπάλου και του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του Γιοβάνοβιτς και κάθε πράσινου ποδοσφαιριστή ξεχωριστά!

Από την επομένη της επικράτησης με τεσσάρα επί του ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Αργεντινός τεχνικός, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών του από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και έως τώρα, υπογράμμισε ότι η συνέχεια πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια. Ήδη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στο στόχο και την απαίτηση και στο ματς της Λεωφόρου: στόχος είναι μόνο το διπλό στο ντέρμπι με αντίπαλο (και) τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο ότι ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του ποντάρουν στο γεγονός ότι η ομάδα τους έχει ψηθεί στα ντέρμπι και στην υποχρέωση επικράτησης σε αυτά. Όπως αποδείχτηκε άλλωστε σε Τούμπα και στο Φάληρο και γενικά στην ανταπόκριση στο πιο δύσκολο πρόγραμμα όλων στη διάρκεια των play-offs. Διότι θυμίζω ότι η ΑΕΚ παίζει μόνο ντέρμπι από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του Πάσχα και θα έχει μετά και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στης Φιλαδέλφειας τα μέρη.

Εννοείται πως η σημερινή μέρα που προβλέπει αρκετή δουλειά στις στατικές φάσεις, ένα δυνατό σημείο του αντιπάλου και γενικά των ομάδων που είναι συμπαγείς και σκληρές, θα έχει και μπόλικη ανάλυση. Αναμενόμενο και συμβαίνει πάντα παραμονές αγώνα από τον Ματίας Αλμέιδα με τη βοήθεια του στενού συνεργάτη του. Υπάρχει ειδική για την ομάδα του Παναθηναϊκού και ξεχωριστή για κάθε έναν από τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό ακριβώς προφανώς και συνέβη και στα προηγούμενα ματς, απλά αυτό είναι τελικός, γι’ αυτό και κάνουμε ειδική αναφορά.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα κάνει σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ματίας Αλμέιδα. Εκείνος προφανώς και γνωρίζει ήδη, εμείς δεν γίνεται να μπούμε στο μυαλό του και να το ψάξουμε, ωστόσο είναι γεγονός επίσης ότι δεν υπάρχουν πολλά ερωτηματικά… Όλο το θέμα είναι τι θα γίνει στα χαφ, πιο θα είναι το δίδυμο δηλαδή και πού τελικά θα αξιοποιηθεί καλύτερα ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος έως τώρα: ο Ορμπελίν Πινέδα… Διότι η αλήθεια είναι πως ότι και να αποφασίσει να κάνει στη μεσαία γραμμή ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, ο διεθνής Μεξικανός χαφ θα είναι στους βασικούς 11 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το ένα σχέδιο θέλει τον Αλμέιδα να βάζει δύο χαφ με ανασταλτικά χαρακτηριστικά (όχι ότι πρόκειται για κόφτες) και το άλλο να συνεχίσει στο δρόμο των δύο τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και να πάει με έναν εκ των Σιμάνσκι, Γιόνσον (μάλλον τον πρώτο) και τον Πινέδα δίπλα του. Αυτό θα σημαίνει ότι θα δούμε ίδια ενδεκάδα με αυτή που έπαιξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το πλέον πρόσφατο, στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αν τώρα πάει με δίδυμο στα χαφ τους Σιμάνσκι και Γιόνσον τότε ο Πινέδα θα πάρει τη θέση ενός εκ των Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ. Για το δεξί άκρο της επίθεσης Άμραμπατ και Ελίασον έχουν τις ίδιες πιθανότητες…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments