Διεθνή

Δημόσια επανεμφάνιση Ερντογάν – Τι ισχυρίζονται οι φήμες για την υγεία του

Δημόσια επανεμφάνιση Ερντογάν – Τι ισχυρίζονται οι φήμες για την υγεία του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Τούρκος πρόεδρος επανεμφανίστηκε δημόσια, για πρώτη φορά μετά το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, αλλά φήμες εξακολουθούν να συνοδεύουν τον Ερντογάν και την κατάσταση της υγείας του.

Ο Τούρκος πρόεδρος επανεμφανίστηκε δημόσια, για πρώτη φορά μετά το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, αλλά φήμες εξακολουθούν να συνοδεύουν τον Ερντογάν και την κατάσταση της υγείας του.

Ο 69χρονος ηγέτης, προσβεβλημένος από εντερικό ιό, σύμφωνα με το περιβάλλον του, μίλησε για τέσσερις ημέρες μόνο μέσω τηλεδιάσκεψης ερωτώντας την κατάσταση της υγείας των δύο εβδομάδων πριν από τις προεδρικές εκλογές στις 14 Μαΐου.

Ο Ερντογάν, ο οποίος παραμένει ακόμη χλωμός, εμφανίζεται να πραγματοποιεί επίσκεψη στην αεροπορική έκθεση Teknofest. Σε αυτήν εκτίθενται τα drones και τα αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Επαναλαμβάνοντας τον πρόθυμα πολεμικό τόνο που του αρέσει, ο πρόεδρος επανέλαβε αμέσως τις επιθέσεις του κατά των αντιπάλων του, χωρίς να αναφέρει ρητά την κατάσταση της υγείας του.

«Με τις σκανδαλώδεις δηλώσεις που έχουν κάνει τις τελευταίες μέρες, αποκαλύπτουν το μίσος και τη μνησικακία τους» τόνισε ο Ερντογάν και πρόσθεσε, «αλλά ό,τι και να προσπαθήσουν να κάνουν, δεν θα φτάσουν πουθενά», συνέχισε, κατηγορώντας τα μέλη της αντιπολίτευσης και τον δυτικό κόσμο ότι είναι αποφασισμένοι  να υπονομεύσουν την Τουρκία.

Η βασική θεωρία καχυποψίας που διακινείται σήμερα

Από την πρώτη ημέρα της νέας αδιαθεσίας του Τούρκου προέδρου, τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του πλημμυρίζουν τον Τύπο της γειτονικής χώρας.

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, τα σενάρια για την υγεία του Ερντογάν αφορούν σε κάποια μορφή κακοήθειας. Υποστηρίζεται δηλαδή ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει προσβληθεί από καρκίνο και ότι, πιθανότατα, βρίσκεται στην κατάσταση αναχαίτισης της κακοήθειας.

Η πλέον πρόσφατη και πιο διαδεδομένη εκδοχή είναι ότι ο Ερντογάν έχει προσβληθεί από καρκίνο του παχέος εντέρου. Απόδειξη αυτού του ισχυρισμού δεν έχει ακόμη προσκομιστεί από κανέναν δημοσιολογούντα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την φαντασία να υπεισέρχεται ακόμη και στο στάδιο της θεραπείας.

Έτσι, ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και είναι υποχρεωμένος να μπαίνει συχνά στο νοσοκομείο για την αφαίρεση πολυπόδων από το έντερο και προκειμένου να μην υπάρξει εξάπλωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments