ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ορφέας Γεωργίου
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Ορφέας Γεωργίου στο pagenews.gr: Η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε θετικό αντίκτυπο στη νεολαία

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στους νέους, τις εκλογές της 21ης Μαΐου, την επιλογή νέων στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ και άλλα θέματα, τα προγράμματα εργασίας και άλλα θέματα. 

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στους νέους, τις εκλογές της 21ης Μαΐου, την επιλογή νέων στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ και άλλα θέματα, τα προγράμματα εργασίας και άλλα θέματα.

Ορφέας Γεωργίου στο pagenews.gr: Για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ

Ο κ. Γεωργίου τόνισε: “Είναι πολύ μεγάλη χαρά οι επιλογές του προέδρου έχουν έντονο συμβολισμό και στο κομμάτι της γυναικείας εκπροσώπησης εντός του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ αλλά έχουν και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα. Πολλές φορές λέμε να συμμετέχουν οι γυναίκες να είναι περισσότερες αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτές είναι ικανές, έχουν αναφορά στην κοινωνία, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και στην ιστορία του και συγκεκριμένα η επιλογή της κ. Αγαπηδάκη ως επικεφαλής αλλά και με 2 επιλογές τις οποίες είχαν την τιμή να συνεργαστώ άμεσα μαζί τους και να συνεργάζομαι ακόμη ως μέλη της νεολαίας της ΝΔ. Πρόκειται για τη Τζώρτζια τη Βαχαρίδη είναι μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής είναι μια νέα δικηγόρος η οποία έχει βάλει στόχο να ξεπερνάει τις δυσκολίες με χαμόγελο και έχει αναφορά από τα παιδικά της χρόνια στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως είναι και η Πορφυλένια Κανελλοπούλου με την οποία συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια. Επομένως μέσα από αυτές τις επιλογές καταδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που αποτελούν τη Νέα Δημοκρατία έχουν και αναφορά επαγγελματική και μέσα στην κοινωνία.”.

Ορφέας Γεωργίου στο pagenews.gr: Για το πρόγραμμα “Σπίτι μου”

Ο κ. Γεωργίου υπογράμμισε: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα τελευταία 4 χρόνια το βασικό χαρακτηριστικό της πολιτικής του ήταν ότι είχε πει προεκλογικά το 2019 πριν εκλεγεί στην κυβέρνηση της χώρας το έκανε και με το παραπάνω. Πολλές από αυτές που εφάρμοσε τα τελευταία χρόνια είχαν ιδιαίτερο αντίκτυπο στις νέες και τους νέους της χώρας μας. Είτε αυτό έχει να κάνει με την εργασία είτε έχει να κάνει με τις επενδύσεις..”