Πολιτική

Άδωνις: Ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει

Άδωνις: Ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Άδωνις: «Στην απελπισία τους οι Συριζαίοι έχουν ανεβάσει ένα βίντεο, όπου ένας επιχειρηματίας -κάνει πλάκα στην πραγματικότητα γί´αυτό και γελούν όλοι μετά- μιλάει πιεστικά υπέρ ΝΔ στους εργαζομένους του. Εγώ όμως παρά το χιούμορ δεν το αφήνω να περάσει έτσι ούτε ως αστείο. Την απάντησή μου όμως την έκοψαν! Δείτε την!».

Με την άμεση και κοφτή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης βάζει τέλος στην αμφιλεγόμενης ποιότητας πλάκα που έχει αρχίσει ο CEO της ασφαλιστικής εταιρείας απέναντι στους εργαζόμενους. Το ασφαλιστικό στέλεχος προσπαθεί να επιβάλει την αντιδημοκρατική πολιτική γνώμη του σε εργαζόμενους, λέγοντας ότι πρέπει να υπάρξει μια κυβέρνηση σωστή μετά την 21 η Μαΐου.

Ο Άδωνις αντιλαμβάνεται το χιούμορ, αλλά δεν το αφήνει να περάσει ασχολίαστο, ούτε ως αστείο, υπενθυμίζοντας μπροστά στον CEO την αυτονόητη δημοκρατική αρχή: «Ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει». Ωστόσο, στην à la carte αντίληψή τους για την δημοκρατία, οι Συριζαίοι και τα προπαγανδιστικά τους μέσα… κόβουν την τοποθέτηση του υπουργού. Έτσι αυτό που μένει είναι ένα υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος, που λέει: «Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει, η χώρα πρέπει να κυβερνάται από σοβαρή κυβέρνηση».

Το πολιτικό κήρυγμα ακυρώθηκε άμεσα από τον ίδιο τον Άδωνι και αυτό που απέμεινε είναι η πολιτική απελπισία του Σύριζα εν όψει της διαγραφόμενης εκλογικής συντριβής του Μαΐου. Συγκεκριμένα, ο Α. Γεωργιάδης σημειώνει με ανάρτησή του στο Twitter ότι «στην απελπισία τους οι Συριζαίοι έχουν ανεβάσει ένα βίντεο, όπου ένας επιχειρηματίας -κάνει πλάκα στην πραγματικότητα γί´αυτό και γελούν όλοι μετά- μιλάει πιεστικά υπέρ ΝΔ στους εργαζομένους του. Εγώ όμως παρά το χιούμορ δεν το αφήνω να περάσει έτσι ούτε ως αστείο. Την απάντησή μου όμως την έκοψαν! Δείτε την!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments