Αθλητισμός

Ανιγκό: «Είχαμε ανάγκη από τέτοια αντίδραση για να… ξαναζωντανέψουμε»

Ανιγκό: «Είχαμε ανάγκη από τέτοια αντίδραση για να… ξαναζωντανέψουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ζοζέ Ανιγκό στις δηλώσεις μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, έδειξε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά και για την ευρεία νίκη που εν τέλει πήραν, ενώ τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι να δείξουν μια βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τη τελευταία τους συνάντηση.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ζοσέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – Βόλος 5-0:

«Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι διότι είχαμε ανάγκη να ξαναβρούμε ποδοσφαιρικά… ζωή. Είχαμε ανάγκη από τέτοια αντίδραση. Για να ξαναζωντανέψουμε. Θέλαμε αυτή τη νίκη.

Για την εβδομάδα που έρχεται δεν είναι καλό να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας. Τον έχουμε ανάγκη. Είναι πολύ αρνητικό που θα είναι το γήπεδο άδειο. Όσο για την ΑΕΚ θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη φορά».

Οι δηλώσεις του τεχνικού των ”ερυθρόλευκων” για λογαριασμό της ”Cosmote”:

«Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό, αυτή την αντίδραση ήθελε να δει σήμερα. Οποιοσδήποτε προπονητής του αρέσει να βλέπει την ομάδα του να αντιδράει έτσι. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να χάνει παιχνίδια συνεχόμενα. Ναι αυτή ήταν η αντίδραση που έπρεπε να έχουμε σήμερα, και αυτή που περιμέναμε εκ μέρους των παικτών».

Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε η Κ19 του Ολυμπιακού, είπε: «Σίγουρα θα δούμε παίκτες από την ακαδημία να έρχονται στην πρώτη ομάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι που η Κ19 πήρε το πρωτάθλημα, ήταν ο στόχος που είχε ανατεθεί από τον πρόεδρο. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα, όπως ο Μουστακίδης και ο Κωστούλας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments