Πολιτική

Σκέρτσος: «Δεν θα γυρίσει πίσω η χώρα επειδή κάποιοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν»

Σκέρτσος: «Δεν θα γυρίσει πίσω η χώρα επειδή κάποιοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν»

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, είπε πως τρεις εβδομάδες πριν την κάλπη που θα καθορίσει ποιος πρωθυπουργός θα κυβερνήσει, από τη μία πλευρά υπάρχει κοστολογημένη και μελετημένη πρόταση της ΝΔ και από τη άλλη έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με μία πρόταση από το παρελθόν.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί με μαθηματική ακρίβειά σε χρεοκοπία». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, είπε πως τρεις εβδομάδες πριν την κάλπη που θα καθορίσει ποιος πρωθυπουργός θα κυβερνήσει, από τη μία πλευρά υπάρχει κοστολογημένη και μελετημένη πρόταση της ΝΔ και από τη άλλη έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με μία πρόταση από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, είπε πως «το μαύρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν ταιριάζει στην Ελλάδα αλλά αξίζει μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο έχει αυτές τις ιδέες».

Όπως ανέφερε, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί με μαθηματική ακρίβειά σε χρεοκοπία και νέο μνημόνιο ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά «ας ρωτήσουν τη Μάγδα Φύσσα εάν θέλουν να ξαναδεί τον Κασιδιάρη στη Βουλή».

«Η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει ξανά πίσω ούτε να μείνει στάσιμη εξαιτίας ενός μέρους του πολιτικού συστήματος που δεν μπορεί να συνεννοηθεί. Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε πολιτική περιδίνηση όπως την περίοδο 2015-2019» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments