Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χαλάρωμα πριν από τη μάχη για τον Ολυμπιακό, παραμένει άγνωστο αν θα παίξει ο Γουίλμπεκιν

Ολυμπιακός: Χαλάρωμα πριν από τη μάχη για τον Ολυμπιακό, παραμένει άγνωστο αν θα παίξει ο Γουίλμπεκιν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Πρωινό Shootaround για τον Ολυμπιακό που δεν παρουσιάζει προβλήματα εν όψει της αποψινής μάχης με τη Φενέρμπαχτσε. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Σκότι Γουίλμπεκιν για τη Φερνέρμπαχτσε.

Με ένα πρωινό χαλάρωμα που ξεκίνησε στις 11:00 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Game 3 της σειράς των Playoffs της EuroLeague με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε {3/5, 20:45, Novasports Prime}.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και γενικώς οι Πειραιώτες αισθάνονται έτοιμοι για το μπρέικ που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας και το δικαίωμα να παίξουν ένα πιθανό Game 5 στο γήπεδο τους.

Την τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του Σκότι Γουίλμπεκιν:

Αυτό που δεν γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, είναι το αν θα έχουν απέναντί τους τον Σκότι Γουίλμπεκιν που βρίσκεται εκτός δράσης εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο Αμερικανός θεωρείται αμφίβολος και όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε το αν θα παίξει ή όχι θα είναι Game-time decision. Ακόμη πάντως κι αν καταφέρει να αγωνιστεί, σίγουρα θεωρείται δύσκολο να έχει σημαντικό ρόλο σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Να σημειωθεί πως το Game 3 είναι φυσικά Sold-Out, όπως και το Game 4 της Παρασκευής {5/5, 20:45}.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments