Πολιτική

Άδωνις: Η Ελλάδα ανερχόμενος τεχνολογικός κόμβος

Άδωνις: Η Ελλάδα ανερχόμενος τεχνολογικός κόμβος

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μια νέα επένδυση στον κλάδο των σύγχρονων τεχνολογιών καλωσορίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην επένδυση της Hewlett Packard Enterprise στην Ελλάδα.

Μια νέα επένδυση στον κλάδο των σύγχρονων τεχνολογιών καλωσορίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην επένδυση της Hewlett Packard Enterprise στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η HPE ανοίγει παγκόσμιο κέντρο αριστείας (CoE)για το λογισμικό HPE Ezmeral στην χώρα μας, η οποία αποδεικνύεται ένας δυναμικά ανερχόμενος κόμβος στους τομείς της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτό το νέο παγκόσμιο CoE θα ενσωματωθεί στην επιχείρηση λογισμικού HPE Ezmeral και θα ενισχύσει τις παγκόσμιες δυνατότητες υποστήριξης για εταιρικούς πελάτες.

Η Ελλάδα έχει αναπτύξει μια δεξαμενή ταλέντων υψηλής ειδίκευσης, έτοιμο να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση για λύσεις τεχνητής νοημοσύνης

Αυτό το νέο παγκόσμιο CoE θα ενσωματωθεί στην επιχείρηση λογισμικού HPE Ezmeral και θα ενισχύσει τις παγκόσμιες δυνατότητες υποστήριξης για εταιρικούς πελάτες. Η ομάδα μηχανικών και προγραμματιστών ανοιχτού κώδικα και δεδομένων θα βοηθήσει οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να εφαρμόσουν τεχνητή νοημοσύνη (AI), δεδομένα και προηγμένες αναλύσεις σε μια σειρά βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της κυβέρνησης, της ιατρικής έρευνας, της υγειονομικής περίθαλψης, της κατασκευής, των τηλεπικοινωνιών και των αυτόνομων μεταφορών .

Η Ελλάδα είναι ένας ανερχόμενος παγκόσμιος κόμβος καινοτομίας με ένα αναπτυσσόμενο δυναμικό οικοσύστημα εταιρειών τεχνολογίας και ενθαρρύνει τις επενδύσεις στον τομέα της τεχνολογίας. Η πατρίδα μας έχει αναπτύξει μια δεξαμενή ταλέντων υψηλής ειδίκευσης, έτοιμο να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση για λύσεις τεχνητής νοημοσύνης. Η HPE άνοιξε πρόσφατα περισσότερες από 30 νέες θέσεις για μηχανικούς λογισμικού και προγραμματιστές που έχουν εκτεταμένες δεξιότητες και εμπειρία σε εργαλεία ανοιχτού κώδικα, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας MLOps, Kubeflow,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments