Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς οι παίκτες στα αποδυτήρια της OPAP Arena

Ολυμπιακός: Ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς οι παίκτες στα αποδυτήρια της OPAP Arena

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγύρισε έξαλλα τη σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης {3/5}.

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας παρακολούθησαν και εκείνοι τα τελευταία λεπτά του αγώνα μπάσκετ από κινητά και άλλες φορητές συσκευές την ώρα που βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια της OPAP Arena.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι ”ερυθρόλευκοι” καθυστέρησαν να βγουν από τα αποδυτήρια και να φύγουν από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής προς το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Άλλοι παίκτες ήταν συνεχώς όρθιοι από την αγωνία τους σχετικά με την τελευταία επίθεση μέχρι το buzzer beater του Κώστα Σλούκα.

Οι Έλληνες κυρίως ξεκίνησαν να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, αγκαλιές και χοροπηδητά, ενώ και οι ξένοι αποθέωσαν την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για το μπάσκετ που έχει παίξει όλη τη σεζόν.

Εξάλλου υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι μπασκετόφιλοι, με πιο γνωστούς τον Φορτούνη, τον Εμβιλά και τον Αραμπί οι οποίοι πηγαίνουν συχνά στο ΣΕΦ, αλλά και τους Σισέ, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ανδρούτσο και Τζολάκη.

Στα αποδυτήρια της OPAP Arena σε μια βραδιά που κύλησε εξαιρετικά για την πειραϊκή ομάδα κυρίως σε επίπεδο μπάσκετ, ενώ και στο ποδόσφαιρο είχε τις ευκαιρίες για να πάρει ένα σπουδαίο διπλό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments