Πολιτική

Τι απαντά η κυβέρνηση στην κριτική ΣΥΡΙΖΑ για το κυβερνητικό αεροσκάφος

Τι απαντά η κυβέρνηση στην κριτική ΣΥΡΙΖΑ για το κυβερνητικό αεροσκάφος

Πηγή Φωτογραφίας: enikos.gr

Σε κάθε προεκλογική «μάχη» τα κόμματα που διεκδικούν την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό μέσο για να ασκήσουν κριτική στους αντιπάλους

Σε κάθε προεκλογική «μάχη» τα κόμματα που διεκδικούν την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό μέσο για να ασκήσουν κριτική στους αντιπάλους, να «μπετονάρουν» το εκλογικό τους ακροατήριο και να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους, κατηγορώντας για τα πάντα (ή σχεδόν για όλα) τους αντίπαλους πολιτικούς σχηματισμούς. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε σήμερα στη μάχη εναντίον της ΝΔ τις επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. 

Τσαπανίδου: ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος για τις προεκλογικές του περιοδείες

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται.Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία» ανέφερε σε δήλωσή  της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Σκέρτσος: Ο πρωθυπουργός μπορεί να κάνει χρήση των κρατικών μέσων μέχρι 21 Μαϊου

Ερωτηθείς το μεσημέρι της Πέμπτης για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος απάντησε: «Δεν γνωρίζω αν το έχει χρησιμοποιήσει (σ.σ. το πρωθυπουργικό αεροσκάφος), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι  ο Κυριάκος Μητσοτάκης  είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες ημέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments