Οδηγός

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε 3.770 εκπαιδευτικούς

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε 3.770 εκπαιδευτικούς

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Το νέο προσωπικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, θα καταλάβει "κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης" στα σχολεία όλης της χώρας.

Όσοι εκπαιδευτικοί είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες των προκηρύξεων ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019, 2ΓΕ/2019, 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020 οφείλουν εντός σύντομης προθεσμίας να υποβάλουν αίτηση διορισμού στο ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης).

Το νέο προσωπικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, θα καταλάβει “κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης” στα σχολεία όλης της χώρας.

Με βάση την ίδια ανακοίνωση, οι αιτήσεις στο ΟΠΣΥΔ, όταν ανοίξει η πλατφόρμα, θα υποβληθούν σε προθεσμία πέντε ημερών. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η σχετική πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει τη Δευτέρα, 8 Μαϊου.

Η αίτηση που πρέπει να υποβάλουν οι εκπαιδευτικοί επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή η συμπλήρωσή της δεδομένου ότι -όπως αναφέρει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας- “υποβάλλεται άπαξ και είναι αμετάκλητη“.

Επίσης, “η εντός της καθορισμένης προθεσμίας υποβολή αίτησης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στη διαδικασία διορισμού“.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments