Πολιτική

Εκλογές 2023: Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την κοστολόγηση του προγράμματος Τσίπρα

Εκλογές 2023: Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την κοστολόγηση του προγράμματος Τσίπρα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα, κάνει λόγο για «ψέματα και προπαγάνδα», που έχουν «κοντά ποδάρια».

«Τελικά, το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κοντά πόδια» δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου και πρόσθεσε ότι «Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Σκέρτσο για τη δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε 83 δισ.». Έντονη φαίνεται ότι συνεχίζει να είναι η αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματος του δεύτερου κόμματος.

Σχολιάζοντας την κοστολόγηση που έχει κάνει η ΝΔ για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η Πόπη Τσαπανίδου «συστήνει» στον κ. Μητσοτάκη «να αφήσει τα ψέματα και να ασχοληθεί με την επόμενη τροποποίηση στο δικό του πρόγραμμα, που μόλις δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές έχει καταντήσει ράβε – ξήλωνε».

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει κοστολογήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε «83 δισ. ευρώ», ενώ ο Πρωθυπουργός έχει επισημάνει ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα θα οδηγήσει την χώρα στην χρεοκοπία.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα, κάνει λόγο για «ψέματα και προπαγάνδα», που έχουν «κοντά ποδάρια».

Τσαπανίδου: «Ο κ. Μητσοτάκης να ασχοληθεί με την επόμενη τροποποίηση στο δικό του πρόγραμμα»

«Τελικά, το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κοντά πόδια. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Σκέρτσο για τη δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε 83 δισ.», σημειώνει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, τονίζει πως «θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη να αφήσει τα ψέματα και να ασχοληθεί με την επόμενη τροποποίηση στο δικό του πρόγραμμα, που μόλις δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές έχει καταντήσει ‘ράβε – ξήλωνε’».

ΣΥΡΙΖΑ: «Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει Μητσοτάκη – Σκέρτσο»

Νωρίτερα, παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και η Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως «ενώ το πρόγραμμα της ΝΔ έχει καταντήσει ‘ράβε – ξήλωνε’ δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, η μόνη πρεμούρα του κ. Μητσοτάκη είναι να αποδομήσει με ψέματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αφού έχουν κάνει 4 διαφορετικές κοστολογήσεις, άλλος 25, άλλος 45, άλλος 70, άλλος 83 δισ., τις τελευταίες ημέρες ο κ. Σκέρτσος περιφέρεται στα κανάλια και κουνάει ένα excel ως δήθεν κοστολόγηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments