Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έρχεται για τη φιέστα και ο Αραούχο

ΑΕΚ: Έρχεται για τη φιέστα και ο Αραούχο

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν μπορεί να λείψει από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, μετά το τέλος του οποίου θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο «Τσίνο» στάθηκε άτυχος λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας, το περνά στην Ισπανία, ωστόσο την Κυριακή (14/5) θα δώσει το παρών στην «OPAP Arena» για το παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά και τη φιέστα του πρωταθλήματος.

Φορώντας το περασμένο καλοκαίρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Αραούχο το τίμησε και με το παραπάνω, με την αυταπάρνησή του μέσα στο γήπεδο, τα γκολ του, το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Το ταξίδι του στην Αθήνα δεν θα είναι εύκολο, καθώς καθημερινά ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, για να επιστρέψει δυνατός στη δράση. Ωστόσο δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα λείπει από τη φιέστα, ούτε βέβαια και οι συμπαίκτες του.

Το τέλος του πρωταθλήματος θα βρει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια και ο «Τσίνο» θα είναι εκείνος που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments