Αθλητισμός

Άρης: Ώρα αποφάσεων και αλλαγών

Άρης: Ώρα αποφάσεων και αλλαγών

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο σε αυτό

Ο Άρης ολοκληρώνει μία σεζόν την Κυριακή στην Λεωφόρο, όπου σαφέστατα κατέληξε σε μία θέση πολύ χαμηλότερη από ότι η ίδια η ιδιοκτησία είχε θέσει ως στόχο, στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο σε αυτό. Πρώτιστα τα λάθη που έγιναν κυρίως πέρσι το καλοκαίρι με την παραμονή Μπούργος και την έλευση παικτών ακατάλληλων για ένα πρότζεκτ σαν του Άρη.

Από κει και έπειτα φέτος ήταν με διαφορά η χειρότερη σεζόν της ΕΠΟ και όλων αυτών των απίστευτων καταστάσεων που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο με ανθρώπους που αν είχαν έστω λίγη ευθιξία θα είχαν παραιτηθεί εδώ και μήνες. Τα διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος του Άρη ξεπέρασαν κάθε όριο και θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος να σημειώσει ότι έχουν στερήσει από τους κιτρινόμαυρους πάνω από 15 βαθμούς. Ο συνδυασμός των δύο αυτών καταστάσεων οδήγησαν απλά σε ευρωπαική έξοδο που βέβαια είναι η πέμπτη συνεχόμενη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και προφανώς είναι άξιο αναφοράς.

Το ρόστερ βέβαια φέτος ήταν ικανότερο για το καλύτερο και το χειρότερο, αλλά πάνω από όλα σε πολλές περιπτώσεις έδειξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Η αλήθεια είναι ότι τον Γενάρη διορθώθηκε κάπως η κατάσταση και με βάση αυτούς που πήραν την άγουσα για άλλες πολιτείες (όπως ο Ντιοπ), αλλά και με παίκτες όπως ο Νταρίντα και ο Ρουπ, ενώ σαφέστατα ο Καμαρά όποτε δεν…πλακώνονταν με τους αντιπάλους είχε ουσιαστική συνεισφορά επιθετικά σύμφωνα με την gazzetta.gr

Υποχρέωση του Παλίκουτσα να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει

Θεωρώ ότι εντός των ημερών ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα πρέπει δημόσια να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον Άρη και την επόμενη μέρα και…εξηγούμαι! Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής πιστεύω ότι πρέπει να παραχωρήσει μία συνέντευξη Τύπου, όπου και θα παρουσιάσει τον προπονητή της ομάδας για τη νέα σεζόν. Άποψή μου είναι ότι έπρεπε ήδη να είναι εδώ ο νέος προπονητής και για να μην βλέπω καμία κινητικότητα στο θέμα, μάλλον εδώ είναι και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Αν λοιπόν έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν με τον Τόλη Τερζή να κάνει μία συνέντευξη Τύπου και να εξηγήσουν το σκεπτικό τους.

Αν πάλι όχι να επαναλάβω ότι άργησαν; Μετά το θέμα προπονητή, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από το κλάμπ τι γίνεται με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Αρχικά Ζερβίνιο, Χαίροβιτς και εκτός απροόπτου Ιτούρμπε, Καμάτσο, Ντουκουρέ και Ετέμπο δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα Καμαρά και αν το…υποχρεωτική οψιόν έχει στο ιδιωτικό συμφωνητικό κάποιο παραθυράκι επιλογής του Άρη να μην την ενεργοποιήσει. Αυτό όμως πρέπει η ίδια η ΠΑΕ να το ξεκαθαρίσει γιατί προφανέστατα στο δικό της συρτάρι είναι το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Ολυμπιακό. Προσωπικά είδα ότι ακριβώς περίμενα από τον Καμαρά. Τέτοιο παίκτη δεν έχει καμία ελληνική ομάδα, αλλά και αυτός μάλλον δεν έχει μυαλό για καμία ελληνική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments