Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Όσοι πολιτικοί διέπραξαν εγκληματικές πράξεις πρέπει να πάνε φυλακή

Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Όσοι πολιτικοί διέπραξαν εγκληματικές πράξεις πρέπει να πάνε φυλακή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τι είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στον ΑΝΤ1

Στον απόηχο του debate που έγινε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης, ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στην οποία στάθηκε στις υποκλοπές.  Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε ότι η κυβέρνηση φέρει σημαντική ευθύνη για τη δημιουργία του σκανδάλου των υποκλοπών, αλλά και την κάλυψη των υπευθύνων.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι στην εξεταστική επιτροπή που έγινε στη Βουλή, η ΝΔ έβαλε ασπίδα με τους βουλευτές της για να μην κληθούν ούτε ο Δημητριάδης ούτε ο Λαβράνος ούτε ο Μπίζιος ούτε επιχειρηματίες που σχετίζονταν με την υπόθεση.

«Έχουμε κράτος δικαίου και διάκριση των εξουσιών, και θεωρώ ότι τα πρόσωπα που παρακολούθησαν εμένα, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν διαπράξει εγκληματικές πράξεις, θα πρέπει να βρεθούν ενώπιον των ποινικών και εγκληματικών τους ευθυνών» πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως τόνισε, αν καταδικαστούν κάποιοι, θα πρέπει να πάνε στη φυλακή. «Δεν θα τους στείλουμε διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, στη φυλακή θα πρέπει να πάνε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν άφησε εκτός κάδρου ευθυνών και πολιτικά πρόσωπα. «Υπάρχουν πρόσωπα που είναι στην ΕΥΠ, δικαστές, επιχειρηματίες, πολιτικά πρόσωπα, θα μας τα πει η Δικαιοσύνη. Εγώ δεν προκαταβάλλω κανένα αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments