Πολιτική

Μητσοτάκης από Ζωγράφου: Στόχος μας η πρωτιά και με καθαρή διαφορά

Μητσοτάκης από Ζωγράφου: Στόχος μας η πρωτιά και με καθαρή διαφορά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε ο πρωθυπουργός στην περιοδεία του. Στην πλατεία Άνοιξης στου Ζωγράφου κατέφθασε γύρω στις 12:00 σήμερα (15/5) ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε ο πρωθυπουργός στην περιοδεία του. Στην πλατεία Άνοιξης στου Ζωγράφου κατέφθασε γύρω στις 12:00 σήμερα (15/5) ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός αφού κατέφθασε στην πλατεία χαιρέτησε τους υποστηρικτές της ΝΔ και τα τοπικά στελέχη και στην συνέχεια μίλησε στους πολίτες για το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός ζήτησε ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στέλνοντας μήνυμα κατά του εφησυχασμού έξι μέρες πριν τις εκλογές, επισημαίνοντας ότι δεν αρκεί να είναι πρώτη η ΝΔ αλλά πρώτη με καθαρή διαφορά.

Οπως είπε ο ίδιος την επόμενη Κυριακή: «Η πατρίδα μας πρέπει να βαφτεί ”γαλάζια” για να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί. Αυτή η συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε όλοι μαζί, μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να ανανεωθεί και ότι ο δρόμος που χαράξαμε όλοι μαζί για την πατρίδα μας δεν έχει επιστροφή».

Επίσης ο κ. Μητσοτακης δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη τετραετία αφού εξελέγει θα επενδύσει στην αναβάθμιση του συστήματος Υγείας, προχωρώντας σε νέες προσλήψεις, οι οποίες θα φτάσουν τις 10.000. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε αυτή την δέσμευση ως «προσωπικο στοίχημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments