Πολιτική

Μητσοτάκης: Η τελευταία εβδομάδα είναι πάντα η κρισιμότερη

Μητσοτάκης: Η τελευταία εβδομάδα είναι πάντα η κρισιμότερη

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Μητσοτάκης: «Ξέρουμε ότι έχουμε καλό ρεύμα, ξέρουμε ότι θα είμαστε νικητές, αλλά θέλουμε να είμαστε νικητές με μεγάλη διαφορά»

Την ανάγκη για εγρήγορση εν όψει της τελευταίας εβδομάδας πριν από την κάλπη υπογράμμισε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον θερμό χαιρετισμός που απηύθυνε σε Οννεδίτες, παλαιότερους και νεότερους, που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό περίπτερο της πλατείας Συντάγματος. «Καθώς μεσολαβούν πια ακριβώς επτά μέρες -τέτοια ώρα περίπου και λίγο αργότερα θα κλείνουν οι κάλπες σε μια εβδομάδα από τώρα- δεν θέλω να υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Η τελευταία εβδομάδα είναι πάντα η πιο κρίσιμη. Ξέρουμε ότι έχουμε καλό ρεύμα, ξέρουμε ότι θα είμαστε νικητές, αλλά θέλουμε να είμαστε νικητές με μεγάλη διαφορά», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπενθυμίζοντας την εκλογική σημασία που διαχρονικά έχει η τελευταία εβδομάδα πριν από την κάλπη.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην άριστη δουλειά που έχει γίνει έως τώρα στο επίπεδο της οργάνωσης του παραταξιακού εκλογικού αγώνα. Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν και συμβάλλουν στην προεκλογική εκστρατεία, ενώ ξεχωριστή μνεία έγινε για τον Γραμματέα κ. Παύλο Μαρινάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη, καθώς και για τον Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Σμυρλή «Όμως τώρα η προσοχή μας στρέφεται σιγά-σιγά προς την ημέρα των εκλογών», συνέχισε ο Κυρ. Μητσοτάκης, «πάμε μαζί αυτή την τελευταία εβδομάδα να δώσουμε τη μάχη, να πάμε δυνατά, να μπούμε δυνατά στο τελευταίο κατοστάρι. Θέλω να μιλήσουμε για το μέλλον».

Μπροστά μας διακρίνονται δύο προοπτικές, δύο πορείες για την Χώρα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κυβερνώσας παράταξης. Είναι ένα μέλλον φωτεινό και αισιόδοξο, για το οποίο παλεύει η ΝΔ, και απέναντι σε αυτό επιμένει μια γκρίζα και σκοτεινή προοπτική, που εκπορεύεται από τους κόλπους της αντιπολίτευσης. «Θέλω να μιλήσουμε για το μέλλον. Βλέπετε όσο εμείς μιλάμε περισσότερο για το μέλλον τόσο οι άλλοι αναγκάζονται και καταφεύγουν στην πιο σκοτεινή, στην πιο γκρίζα διαφήμιση», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Τους λέμε: δεν θα σας ακολουθήσουμε. Η Ελλάδα γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι μια φωτεινή και όχι μια σκοτεινή χώρα. Ότι το μέλλον, παρά τις δυσκολίες, μπορεί να είναι πιο αισιόδοξο. Κι ότι η μόνη παράταξη που εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον, με καλύτερους μισθούς, με περισσότερες θέσεις εργασίας ειδικά για τη νεολαία μας, καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μία ισχυρή Ελλάδα που φυλάει τα σύνορά της και επενδύει στις Ένοπλες Δυνάμεις, μόνο εμείς, μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τα εγγυηθεί όλα αυτά», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέφερε, για μια ακόμη φορά, ως παράδειγμα την επιτακτική μεταρρύθμιση, που πρέπει να υλοποιηθεί το συντομότερο στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η οποία περνάει και μέσα από την αναθεώρηση του άρθρου 16 του καταστατικού μας χάρτη. «Οι μάχες τις οποίες δώσαμε και δίνουμε είναι μάχες οι οποίες δικαιώνονται. Μάχες για ανοικτά πανεπιστήμια, γιατί εμείς είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με την βαριοπούλες. Μάχη για ποιοτική εκπαίδευση, μάχη για να αναθεωρήσουμε, επιτέλους, το άρθρο 16, για να αποκτήσουμε και στη χώρα μας μη κερδοσκοπικά, μη κρατικά πανεπιστήμια, να μη φεύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό», κατέληξε, καταχειροκροτούμενος, ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments