Πολιτική

Σκέρτσος: Ο κ. Ανδρουλάκης απέκλεισε την συνεργασία

Σκέρτσος: Ο κ. Ανδρουλάκης απέκλεισε την συνεργασία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Είναι ξεκάθαρη η θέση της ΝΔ για πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη καθώς αυτή τη συνεργασία την έχει αποκλείσει ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης

Είναι ξεκάθαρη η θέση της ΝΔ για πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη καθώς αυτή τη συνεργασία την έχει αποκλείσει ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης με τις θέσεις του, τόνισε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης έχει κόψει κάθε γέφυρα συζήτησης και συνεργασίας με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα υπογράμμισε ότι εκεί είναι που συναντιέται με τον κ. Τσίπρα.

Είπε πάντως «γνωρίζουμε καλά ότι με ένα σημαντικό μέρος ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ βρεθήκαμε μαζί στα χρόνια του λαϊκισμού και της ευρωπαϊκής απομόνωσης της χώρας. Ότι μαζί κρατήσαμε την Ελλάδα και μείναμε Ευρώπη, όπως και ότι μαζί το 2019 ενωθήκαμε σε ένα μεγάλο ρεύμα που γύρισε σελίδα στη χώρα. Τα χρόνια που μεσολάβησαν έδειξαν ότι οι κοινοί στόχοι μπορούν να γίνουν πράξη από μία αυτοδύναμη κυβέρνηση ανοιχτών οριζόντων που επιδιώκει την πρόοδο της χώρας. Όπως έδειξαν και λάθη που κάναμε εμείς και πρώτοι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αναγνώρισαν».

Απευθύνθηκε μάλιστα στο σημείο αυτό σε όσους πολίτες μπορεί να αισθάνονται κοντά στο ΠΑΣΟΚ αλλά ενδιαφέρονται ταυτόχρονα για μια Ελλάδα ισχυρή, με δυναμική οικονομία, με ασφάλεια στα σύνορα και με πολιτική σταθερότητα.

Τη συνεργασία την έχει αποκλείσει ο κ. Ανδρουλάκης με τις θέσεις του και εκεί συναντιέται με τον κ. Τσίπρα. Τότε, μετά τις εκλογές, αν αλλάξει γνώμη, θα είναι αξιόπιστος;

Επιπλέον, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι μια λύση θετικής προοπτικής για την Χώρα και τους πολίτες δεν μπορεί να προέλθει μέσα από πολυκομματικές και εύθραυστες κυβερνήσεις στούντιο, αλλά προκύπτει από στέρεες επιλογές που εγγυώνται την οργανωτική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα.

Υπογράμμισε, έτσι, πως μόνο μία ισχυρή εντολή των πολιτών για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς ταλαντεύσεις αλλά και με διάθεση ευρύτερων συνεργασιών μπορεί να εγγυηθεί τις μεταρρυθμίσεις που ζητά η κοινωνία γρήγορα και με ασφάλεια.

Αντέτεινε, λοιπόν, ότι τη φυγή προς τα μπροστά δεν μπορεί να την εξασφαλίσει μία κυβέρνηση Βαβέλ όπως αυτή που συζητά η αντιπολίτευση, αν και όπως είπε θα την επιδιώξει, αν το επιτρέψουν οι αριθμοί παρόλο που τώρα εμφανίζονται να μη θέλουν ο ένας τον άλλο. «Γι’ αυτό και η χαλαρή ψήφος διαμαρτυρίας είναι πολύ επικίνδυνη στην κάλπη της απλής αναλογικής», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments