Αθλητισμός

Μελισσανίδης: Γιατί έγινε έξαλλος στη φιέστα της ΑΕΚ

Μελισσανίδης: Γιατί έγινε έξαλλος στη φιέστα της ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η αντίδραση του «Τίγρη» που προμηνύει βαθιές τομές, οι οποίες δεν θα αρέσουν, αλλά θα γίνουν για το καλό της ομάδας και του λαού της

Η ΑΕΚ πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (14/5), στο ματς με τον Βόλο (4-0), την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας και μάλιστα ξανά μέσα στην ιστορική της έδρα, 29 χρόνια από τον τελευταίο τίτλο που σήκωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια και 5 απ’το πρωτάθλημα του 2018, το οποίο έκλεισε στη Ριζούπολη και πανηγυρίστηκε δεόντως έξω από την «Αγιά Σοφιά» που βρισκόταν υπό κατασκευή.

Ο κόσμος απόλαυσε τις μαγικές στιγμές κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου. Είδε τον Αλμέιδα να γίνεται ένας από αυτούς, να ανάβει καπνογόνο και πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Είδε παίκτες να έχουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους, ευτυχισμένοι για την επιτυχία τους. Είδε τον Αραούχο να επιστρέφει για να σηκώσει την κούπα με πατερίτσες, παλιούς παίκτες (Μπλάνκο, Σέζαρ, Μαντούκα) από το παρελθόν να τιμούν με την παρουσία τους.

Η εξέλιξη της βραδιάς βέβαια θα μπορούσαν να μην ήταν τέτοια και όλα αυτά να μη συνέβαιναν ποτέ. Δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό. Γιατί η ΑΕΚ, όπως έδειξαν τα πράγματα, «καθάρισε» το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου παρότι ήταν χτυπημένη από ιώσεις, έδειξε πολύ καλύτερη και την ανωτερότητά της την κράτησε μέχρι τέλους, επικρατώντας στην έδρα του Άρη, την ώρα που ο έτερος συνδιεκδικητής ξέμεινε από δυνάμεις, καθώς δεν είχε το ίδιο βάθος στο ρόστερ σύμφωνα 

Η γιορτή παραλίγο να χαλάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο.Λίγο μετά το 75’, εκτοξεύτηκε από την Θύρα 21 μία φωτοβολίδα ναυτικού τύπου, η οποία καρφώθηκε στο άνω διάζωμα στο απέναντι πέταλο.

Πρόκειται για είδος φωτοβολίδας που χρησιμοποιείται στη ναυτιλία σε περίπτωση ναυαγίου προκειμένου να ειδοποιηθούν σκάφη που πλέουν κοντά, για να σπεύσουν για διάσωση. Είναι μία πολύ επικίνδυνη φωτοβολίδα και είναι ξεκάθαρο, ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα στην «Αγιά Σοφιά» και δεν τραυματίστηκε κανείς απλά προκάλεσε φωτιά, η οποία κατασβέστηκε αμέσως.

Όλο το γήπεδο όμως αποδοκίμασε τον δράστη, o οποίος φέρεται να είναι ανήλικος που μπήκε χωρίς εισιτήριο, ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκαν συστάσεις και ενημερώθηκαν άπαντες, ότι η ενέργεια καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε, ότι οι κάμερες κατέγραψαν τα πάντα και θα τιμωρηθεί ο ένοχος, με τον κόσμο να φωνάζει «Έξω, έξω!», με τον εκφωνητή να παρεμβαίνει ξανά καλώντας τους να απομακρυνθεί εκτός γηπέδου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήρθε τετ α τετ με το εν λόγω άτομο. Η φράση «ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε» είναι λίγη, για να περιγράψει τη συνάντηση. Ο ηγέτης της ΑΕΚ ήταν που ήταν έξαλλος, γιατί εξαιτίας του περιστατικού της φωτοβολίδας παραλίγο να χαλάσει το πάρτι (σ.σ. στο γήπεδο βρίσκονταν οικογένειες, μανάδες και μικρά παιδιά, νηπιακής ηλικίας, ακόμα και μωρά!) είχε να διαχειριστεί και αυτήν την κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments