Αθλητισμός

Νέα ΑΜΚ ύψους 3 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!

Νέα ΑΜΚ ύψους 3 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εφόσον καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέρχεται στα 129.857.153 ευρώ!

Ένεση ρευστότητας ύψους 3 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλαβε την ενημέρωση και τη διενέργεια της όλης διαδικασίας. Το «παρών» έδωσαν η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Λόγω της οικονομικής κρίσης από την πανδημία και τον πόλεμο, η πρόταση ήταν η ΑΜΚ να γίνεται από εκείνους που μπορούν να διαθέσουν από 100.000 ευρώ και άνω, με τον πρώτο λόγο να ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Στα 129.857.153 ευρώ θα ανέλθει το μετοχικό εφάλαιο όταν ολοκληρωθεί και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τον Μάκη Γκαγκάτση σε ερωτήσεις των μικρομετόχων, ο οποίος «απασφάλισε», μιλώντας για τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments