Πολιτική

Άδωνις: Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκμαίευσε την απάντηση από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για την επαναφορά των εισφορών στο 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Open

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκμαίευσε την απάντηση από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για την επαναφορά των εισφορών στο 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Open όπου αντιπαρατέθηκε με τον Νίκο Παππά (ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ) και τη Μιλένα Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Άδωνις: Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μου είπε 5 φορές ότι είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Ερωτηθείς σχετικά με όσα δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος για την εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες ο Άδωνις απάντησε χαρακτηριστικά ότι σε δική του ερώτηση που του έκανε 5 φορές του είπε πως είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχαν ήδη προβλέψει πως θα παρακάμψουν την πρόταση του ΣτΕ. Ο Άδωνις σημείωσε ότι δεν πρόκειται για προσωπική άποψη του κ. Κατρούγκαλου αλλά εν γένει είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Άδωνις: Ο Κατρούγκαλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής κανονικά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος θα έχει την ίδια “τύχη” με τους Παναγιώτη Κουρουμπλή και Παύλο Πολάκη και μάλιστα έκανε ειδική αναφορά σε ερώτηση δημοσιογράφων του MEGA όπου ο ίδιος είχε “προβλέψει” ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εν τέλει δεν θα τον διέγραφε.

Άδωνις σε Νίκο Παππά: “Είναι ψέμα” η δήθεν φυγή της Microsoft

Ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επένδυση της Microsoft όπου απευθύνθηκε προσωπικά στον Νίκο Παππά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παππάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη ευρισκόμενος στο ίδιο πάνελ με τον αν. Υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Παπαθανάση είχε δηλώσει ότι η Microsoft έφυγε “τρέχοντας”. Ο Άδωνις απάντησε στο Νίκο Παππά ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και μπορεί όποια ώρα θέλει να επικοινωνήσει με εκπροσώπους της εταιρείας.

Το δεύτερο λάθος του Γιώργου Κατρούγκαλου

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν έκανε μόνο ένα αλλά δύο λάθη κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στο Bluesky τόνισε ο Άδωνις. Ο κ. Κατρούγκαλος ζήτησε και την επαναφορά προκαθορισμένου φόρου στο 100% κάτι το οποίο η Νέα Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά τον είχε μειώσει. Απαντώντας στο Νίκο Παππά ο αρμόδιος υπουργός είπε χαρακτηριστικά: “Μπορεί ο Σαμαράς να ήταν καλύτερος διαπραγματευτής από τον Τσίπρα”. Παράλληλα, ο Άδωνις υπενθύμισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Βρούτσης κατήργησε τον νόμο Κατρούγκαλου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στη Βουλή και υπερασπίστηκε το Νόμο αυτό.

Για την Χρυσή Αυγή και το “μπλόκο” στο κόμμα Κασιδιάρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακολουθήσει μια συγκεκριμένη πολιτική πάνω στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής ενώ ανέφερε ότι παλαιότερα ο κ. Μπαρμπαρούσης είχε κάνει δήλωση ότι στήριξαν την κ. Θάνου για να μην πάνε φυλακή. Μάλιστα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επί 5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα για να δικάσουν τη Χρυσή Αυγή .

Για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές

“Εγώ σίγουρος δεν είμαι για τίποτα, ο λαός είναι αυτός που αποφασίζει” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Άδωνις ενώ έκανε και προσωπική αναφορά πως αν ο κόσμος θεωρεί ότι πρόσφερε μπορεί να τον ψηφίσει..”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments