Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι «φευγάτοι», οι «μετέωροι», και τα «αγκάθια»

ΠΑΟΚ: Οι «φευγάτοι», οι «μετέωροι», και τα «αγκάθια»

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Εννέα είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που – τυπικά – σε 1,5 μήνα ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους με τον Δικέφαλο, με το… τοπίο να είναι ξεκάθαρο για αρκετούς εξ αυτών!

Εννέα είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που – τυπικά – σε 1,5 μήνα ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους με τον Δικέφαλο, με το… τοπίο να είναι ξεκάθαρο για αρκετούς εξ αυτών!

Έχουμε και λέμε. Τις τελευταίες ημέρες τους στην Τούμπα διανύουν οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Γιάσμιν Κούρτιτς, των οποίων η αποχώρηση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει η σκέψη για παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα στην ομάδα, με τον δανεισμό του Πολωνού να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και στη συμφωνία των “ασπρόμαυρων” με την Ντιναμό Κιέβου να μην περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για λογαριασμό του Δικεφάλου!

Από την άλλη, διαφορετική είναι η κατάσταση με τον Τιάγκο Ντάντας, του οποίου η παραμονή  – υπό το καθεστώς του δανεισμού για έναν ακόμα χρόνο – αποτελεί κοινή επιθυμία των Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο, ενώ θετική προς αυτή την κατεύθυνση εμφανίζεται και η Μπενφίκα σύμφωνα με το paok24.gr

Ως προς το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα, η κακή παρουσία του στο δεύτερο μισό της σεζόν σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις του, οδηγούν όπως όλα δείχνουν τις δύο πλευρές σε… διαζύγιο μετά από δύο χρόνια, ενώ είναι δεδομένη η πρόθεση του ΠΑΟΚ για παραμονή του Μπράντον Τόμας στην Τούμπα, εφόσον βέβαια ο Ισπανός δεν αξιώσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό σε σχέση με τις 500 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει το φετινό συμβόλαιό του!

Τέλος, πάντα σε ότι αφορά τα συμβόλαια των “ασπρόμαυρων” που ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου, το αν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραμείνει ή όχι στην ομάδα επαφίεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στον ίδιο και το αν θα αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα, Χρήστου Ταλιχμανίδη.

Βεβαίως, στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν πάρα πολύ να βρίσκονται στην ίδια κατηγορία και οι Τόμας Μουργκ, Νίκα Νινούα, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2024 και οι έως τώρα προσπάθειες να αποχωρήσουν από τον Δικέφαλο αποδείχθηκαν… άκαρπες, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του – δανεικού στη Σαχτάρ ΝτόνετσκΛούκας Τέιλορ, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ επίσης εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments