Πολιτική

Νίκος Δένδιας: «Το “φορομπηχτικό” υπάρχει στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο στον Κατρούγκαλο»

Νίκος Δένδιας: «Το “φορομπηχτικό” υπάρχει στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο στον Κατρούγκαλο»

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, παραχωρώντας σήμερα συνέντευξη στο ΣΚΑΪ 100,3 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, αποφάσισε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, παραχωρώντας σήμερα συνέντευξη στο ΣΚΑΪ 100,3 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, αποφάσισε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών. «Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, που είναι ένας ευπρεπής άνθρωπος, έχω συνεργασθεί μαζί του. Υπάρχει στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ κάτι φορομπηχτικό» δήλωσε.

Σε σχόλιο των δημοσιογράφων ότι η υπόθεση Κατρούγκαλου βοήθησε το κυβερνών κόμμα, ο κ. Δένδια απάντησε «θα δούμε αν βοήθησε» και πρόσθεσε: «Ας θυμηθεί η μεσαία τάξη τι τράβηξε την εποχή που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχει συνεπή θέση ο κ. Κατρούγκαλος, μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί του, αλλά είναι συνεπής».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει αυτό που λέει ο κ. Κατρούγκαλος, αν το αποκηρύσσει τώρα είναι άλλο θέμα».

Για την επίθεση που δέχθηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος επειδή τάχθηκε υπέρ της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι ο κ. Σαββόπουλος είναι ένας καλλιτέχνης και μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Πρόσθεσε ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς και δυνάμει ποιητές της γενιάς του, είναι ένα τεράστιο ταλέντο.

«Είναι δυνατόν να κρίνω κάποιον επειδή εκφράζει μια πολιτική θέση; Αλίμονο!» τόνισε ο κ. Δένδιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments