Πολιτική

Μητσοτάκης: «Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον»

Μητσοτάκης: «Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον»
Με χαλαρή διάθεση και casual ένδυση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την καθιερωμένη συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τους δημοσιογράφους

Με χαλαρή διάθεση και casual ένδυση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την καθιερωμένη συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας.

Η ήρεμη και χαλαρή κουβέντα με τους δημοσιογράφους περιεστράφη γύρω από τον αθλητισμό, εν όψει του αυριανού παιχνιδιού του Ολυμπιακού και της βραδινής συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας, στο μπάσκετ.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε, ανάμεσα στα άλλα ότι η προεκλογική εκστρατεία, η οποία ολοκληρώθηκε χθες, «ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος. Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα».

Στο μέλλον και στην προοπτική της χώρας έδωσε έμφαση και χθες ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Θησείο.

«H χώρα έχει σήμερα όσο ποτέ ανάγκη από σιγουριά και προοπτική», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «και αυτός είναι ο λόγος που φουντώνει μέρα με τη μέρα και διευρύνεται το ενωτικό ρεύμα που έφερε μπροστά την Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι όλοι οι ελεύθεροι πολίτες, μακριά από κομματικές παρωπίδες».

Στην οπτική του πρωθυπουργού, οι ελεύθεροι και δημοκρατικοί πολίτες επιζητούν «σταθερότητα και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Γι’ αυτό και συστρατεύονται στο πλατύ προοδευτικό μέτωπο που εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία μας, η μεγάλη μας παράταξη, που απέδειξε ότι μπορεί να ανανεώνεται ώστε να απλώνεται, που απέδειξε ότι μπορεί να προχωρά σε κοινό βηματισμό με όσους λένε «όχι» στον τυχοδιωκτισμό και «ναι» στον υπεύθυνο πατριωτισμό και στον δημιουργικό εκσυγχρονισμό».

Υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί

Αρχηγοί και άλλων πολιτικών κομμάτων γευματίζουν σήμερα με τους διαπιστευμένους συντάκτες. Είναι το καθιερωμένο πλέον τραπέζι, που γίνεται την παραμονή  των εκλογών.

Ιδιαίτερα, ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται με τους διαπιστευμένους συντάκτες στο Μικρολίμανο, στον Πειραιά.

Στην Καλογρέζα υποδέχθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments