Πολιτική

Σκέρτσος: Ανανέωση της εντολής στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σκέρτσος: Ανανέωση της εντολής στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με δηλώσεις τους τοποθετούνται για το θριαμβευτικό εκλογικό αποτέλεσμα υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Με δηλώσεις τους τοποθετούνται για το θριαμβευτικό εκλογικό αποτέλεσμα υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Άκης Σκέρτσος κάνει λόγο για ανανέωση της εντολής στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης αναφέρεται σε στρατηγική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης μιλά για αυτοδυναμία υπό άλλο εκλογικό νόμο.

Πιο αναλυτικά, «το exit poll δείχνει σαφή τάση ανανέωσης εντολής στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνεχίσουν τις μεγάλες αλλαγές που προσδοκά η ελληνική κοινωνία. Το exit poll αποτελεί ένδειξη, θα περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα για να σχολιάσουμε και τον πρωθυπουργό να κάνει επίσημη δήλωση και ανάγνωση των αποτελεσμάτων. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο προς το παρόν» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Άκης Σκέρτσος.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε λόγο για στρατηγική νίκη της ΝΔ και στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακριβέστερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Κυρ. Πιερρακάκης είπε: «Περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα που θα το έχουμε πολύ γρήγορα, αλλά σε όποιο εύρος και αν είναι το αποτέλεσμα πρόκειται για στρατηγική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για αυτοδυναμία υπό άλλο εκλογικό νόμο μίλησε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης.

Πιο ειδικά, το στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη δήλωσε: «Βλέπουμε αποτελέσματα που με άλλο εκλογικό νόμο θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα και αυτοδυναμία και νομίζω ότι ο κόσμος έχει δώσει σαφή εντολή σε εμάς να τρέξουμε γρήγορα και να λύσουμε όσα προβλήματα και εκκρεμότητες υπάρχουν. Παράλληλα, ένα αποτέλεσμα σε αυτό το εύρος που βλέπουμε είναι μια μεγάλη ευθύνη».

Ο κ. Γ. Γεραπετρίτης συμπλήρωσε: «Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα για να κάνουμε τις οριστικές μας αξιολογήσεις. Διαφαίνεται πάντως ότι η ΝΔ θα έχει μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να πω ότι ο ελληνικός λαός αξιολόγησε το παρελθόν αλλά ψήφισε για το μέλλον του. Ψήφισε σταθερότητα, συνέπεια, ευημερία. Και θέλω να πω ότι έδωσε με τον τρόπο αυτό μία καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη ΝΔ. Θέλω να δεσμευτώ όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησης και της παράταξης, όπως και ο πρωθυπουργός μας θα πει σε λίγο στη δήλωσή του ότι εμείς θα εργαζόμαστε σκληρά, όπως το πράξαμε μέχρι σήμερα για το καλό της πατρίδας μας. Για μας ένα είναι το σημαντικό, να πάει μπροστά η χώρα, η οποία χρειάζεται μεγάλες ρήξεις και η κυβέρνηση της ΝΔ, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη η οποία μπορεί να δεσμευτεί για μεγάλες ρήξεις για μεγάλες αλλαγές και την ευημερία του ελληνικού λαού. Σήμερα ο ελληνικός λαός ψήφισε όχι μόνο για το σήμερα και το αύριο αλλά ψήφισε για τις επόμενες γενιές. Και δεσμευόμαστε με ταπεινότητα, με σοβαρότητα, με εργατικότητα χωρίς καμία έπαρση και αλαζονεία να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να δούμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments