Πολιτική

ΝΔ: Σηκώνει τα «μανίκια» εν όψει των εκλογών του Ιουνίου

ΝΔ: Σηκώνει τα «μανίκια» εν όψει των εκλογών του Ιουνίου
«Όλα ξεκινούν από την αρχή», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Όλα ξεκινούν από την αρχή», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και δίνοντας έτυπα το σάλπισμα για εντατικότερη δουλειά εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

«Το ξέρετε πολύ καλά ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα, και ξέρετε επίσης πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε καν «πρώτος γύρος», διότι κανένα από τα αποτελέσματα τα οποία μας έδωσαν τόσο μεγάλη χαρά στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν προσμετράται στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι «όλη η Ελλάδα «βάφτηκε» γαλάζια σε αυτές τις εκλογές. Αυτό, βέβαια, εκτός από τη μεγάλη ικανοποίηση μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη ευθύνη. Ευθύνη για το τι πρέπει να κάνουμε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες και ευθύνη, φυσικά, και για την επόμενη μέρα. Διότι σήμερα -και μετά από αυτά τα οποία ακούσαμε και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης- ένα είναι απολύτως ξεκάθαρο: ότι υπάρχει μία μόνο πρόταση διακυβέρνησης στον τόπο και αυτή είναι η αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία την επόμενη μέρα.

Και να μην ξεχνάμε ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση. Αν κάποιοι άλλοι επιθυμούν να διαγωνίζονται για τα «πρωτεία» της αντιπολίτευσης, αυτή είναι μία μάχη που δεν μας αφορά, όπως δεν αφορά τελικά και τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φαήλος Κρανιδιώτης: Η ορθή επιλογή είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» τονίζει ότι θα στηρίξει τη ΝΔ ώστε να αποκτήσει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, «που θα μπορεί χωρίς εξαρτήσεις να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις φορολογικές και διοικητικές για την ευημερία της χώρας», αλλά και για την ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης της Ελλάδας, απέναντι στις «ανορθολογικές και καταστροφικές» πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ σε οικονομία, κοινωνία κράτος και εθνικά θέματα.

«Οι εκλογές είναι συγκριτική διαδικασία και όχι ιδεολογική φαντασίωση», υπογραμμίζει και επισημαίνει ότι «έχοντας απέναντι τις διάφορες εκφάνσεις της μηδενιστικής κρατικιστικής αριστεράς, που ταυτίζεται με μικροκομματική ευκολία με κάθε περιθωριακό εγκληματικό στοιχείο και με εχθρούς της χώρας, όπως και σχηματισμούς, που προτείνουν τρία σωστά και εκατό ανορθολογικές, αναχρονιστικές και καταστροφικές θέσεις, η ορθή επιλογή είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments