Lifestyle

Παπανώτας σε Χριστοπούλου: «Εγώ είμαι δημοσιογράφος, αυτή έχει μοντελάδικο»

Παπανώτας σε Χριστοπούλου: «Εγώ είμαι δημοσιογράφος, αυτή έχει μοντελάδικο»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Εγώ απλώς σχολίασα το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη η κοπέλα, δικαίωμά της είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα»

Νέα τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε πριν από μερικές μέρες ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Έλενα Χριστοπούλου, με τον πρώτο να επανέρχεται με νέες αιχμηρές δηλώσεις κατά της booker μοντέλων.

Μιλώντας στην κάμερα του «Open Weekend», ο Δημήτρης Παπανώτας είπε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas)

«Εγώ απλώς σχολίασα το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη η κοπέλα, δικαίωμά της είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς, δεν είμαστε συνάδελφοι: εγώ είμαι δημοσιογράφος κι εκείνη κάνει δημόσιες σχέσεις και έχει μοντελάδικο. Δεν έχουν καμία σχέση οι δουλειές μας».

Η κόντρα Παπανώτα – Χριστοπούλου Το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου, η booker μοντέλων έριξε τα «πυρά» της κατά του Δημήτρη Παπανώτα, με ένα story στο Instagram, γράοφντας ότι εκείνος εδώ και καιρό προσπαθεί να τη μειώσει μιλώντας άσχημα και απαξιωτικά για τη δουλειά της.

«Ποτέ δεν λες το όνομά μου» – Η ανάρτηση Χριστοπούλου «Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις μιλάς για εμένα άσχημα που σχετικά για τη δουλειά μου χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι τι κάνω και πως έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν χωρίς να ζητάω χαρές χωρίς να κάνω εκπτώσεις χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα. Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα για πολλά όμως και τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστόπουλου για τίποτε δε λες το όνομά μου λες πάντα “αυτή η κυρία” με ειρωνεία… φτάνει! Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι. Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να σου την λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments