ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Έλενα Ράπτη

Έλενα Ράπτη στο pagenews.gr: Οι πολίτες έδωσαν απάντηση ποια κυβέρνηση θέλουν και ποιον πρωθυπουργό

Η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη μίλησε στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αλλά και πολύ σημαντικά κοινωνικά ζητήματα όπως η καμπάνια "Ενα στα Πέντε" για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αλλά και πολύ σημαντικά κοινωνικά ζητήματα όπως η καμπάνια “Ενα στα Πέντε” για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Έλενα Ράπτη στο pagenews.gr: Για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών 

Η κ. Ράπτη δήλωσε: “Οι πολίτες έδωσαν μια καθαρή απάντηση ποια κυβέρνηση θέλουν και ποιον πρωθυπουργό. Έδειξαν ότι θέλουν τη συνέχιση διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άρα θεωρώ ότι έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες, μακριά από διχασμούς που θα προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Οι αλλαγές αυτές είναι απαραίτητες, οι πολίτες τις ενισχύουν τις αλλαγές στη χώρα και όχι τις αλλαγές στην κυβέρνηση. Άλλωστε το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία ήταν πιο μεγάλο απο εκείνο του 2019. Έτσι λοιπόν θα προχωρήσουμε με την εντολή την οποία οι πολίτες καλούνται να επαναεπιβεβαιώσουν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ώστε να προχωρήσουμε σε ανάπτυξη, σε δουλειές και σε καλύτερους μισθούς, σε ψηφιακό δημόσιο, σε νέο ΕΣΥ. Θέλουμε μια χώρα ισχυρή μπροστά σε ένα αβέβαιο περιβάλλον και βλέπουμε ότι η Τουρκία συνεχίζει τις αναθεωρητικές της τάσεις και εξακολουθούν να είναι κυρίαρχες..”.

Έλενα Ράπτη στο pagenews.gr: Για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση

Η κ. Ράπτη υπογράμμισε: “Έχουμε προετοιμαστεί για την επόμενη ημέρα. Τα τελευταία 2 χρόνια σε συνεργασία με 12 υπουργεία πάνω σε ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης που έχει συγκεκριμένες πολιτικές τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση του φαινομένου. Όραμά μας είναι η μηδενική ανοχή στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση και να κινητοποιήσουμε και τις θεσμικές και τις κοινωνικές δυνάμεις για την εξάλειψη του φαινομένου. Ο στόχος είναι να αναδιαρθρώσουμε τις θεσμικές λειτουργίες για να είναι φιλικές προς τα παιδιά..”.