Πολιτική

Πέτσας: Εκλογές τον Αύγουστο αν χρειαστεί

Πέτσας: Εκλογές τον Αύγουστο αν χρειαστεί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Συνέντευξη στην τηλεόραση του Αντ1 και την δημοσιογράφο κ. Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε ο κ. Στέλιος Πέτσας.

Συνέντευξη στην τηλεόραση του Αντ1 και την δημοσιογράφο κ. Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε ο κ. Στέλιος Πέτσας.

«Ακραία ανακοίνωση», είναι, κατά τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Πέτσα, η ανακοίνωση του Σύριζα που κάνει λόγο για ΚΥΠατζίδικες πρακτικές στη Θράκη.  «Η Κουμουνδούρου όφειλε να λάβει υπ’ όψη ότι φαίνεται πως υπήρξε τουρκικό σχέδιο για αμεσότερη παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα του τόπου μας».

Επιπλέον, τόνισε ο κ. Πέτσας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις δηλώσεις του κ. Νίκου Φίλη, ο οποίος «μίλησε για τουρκική μειονότητα. Μια απαράδεκτη δήλωση, η οποία δεν έχει θέση στην ιστορική διαδρομή της πατρίδας μας».

Συνεπώς, κατά τον κ. Πέτσα πάντοτε, «οι ανακοινώσεις αυτές του Σύριζα έρχονται να θολώσουν τα νερά και να στρέψουν το βλέμμα μας αλλού. Σημασία έχει από εδώ και πέρα να μην αντιμετωπίζουμε με ελαφρότητα ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι η ανάγκη περαιτέρω ενσωμάτωσης της μουσουλμανικής μειονότητας στην ελληνική κοινωνία. Να αναπτύσσουμε πολιτικές που θα φέρνουν τους μειονοτικούς δίπλα μας και όχι απέναντί μας».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της συμμετοχής στις εκλογές, ο κ. Στέλιος Πέτσας είχε τη δυνατότητα να τονίσει πως εύχεται να επανεπιβεβαιωθεί η υψηλή συμμετοχή του Μαΐου και στις κάλπες του Ιουνίου.

«Πρόβλημα θα είναι ένας εφησυχασμός. Ότι τα πάντα κρίθηκαν στις προηγούμενες εκλογές. Ότι η ΝΔ πήρε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και, άρα, δεν συντρέχει λόγος να ψηφίσουμε ξανά».

«Τρίτες κάλπες» θα υπάρξουν «αν δεν έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση το βράδυ των εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ δεν συμπράττει σε κυβέρνηση συνεργασίας. Η μόνη εναλλακτική λύση είναι η αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με ταπεινότητα και με σύγχρονο πολιτικό λόγο θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments