Πολιτική

Άδωνις: Το ροζ της ντροπής για τον Αλ. Τσίπρα

Άδωνις: Το ροζ της ντροπής για τον Αλ. Τσίπρα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στην «εκλογική εξαίρεση» της Ροδόπης αναφέρεται με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην «εκλογική εξαίρεση» της Ροδόπης αναφέρεται με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε εκείνο το μοναδικό νομό που είναι βαμμένος με ροζ σε αντίθεση με όλη την υπόλοιπη εδαφική επικράτεια, η οποία είναι βαμμένη στα γαλανόλευκα χρώματα της Ελλάδας και της Νέας Δημοκρατίας.

Για τον Άδωνι, είναι ξεκάθαρο ότι το ροζ αυτό δεν ξεχωρίζει, αλλά ντροπιάζει τον «εξαφανισθέντα» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αρνείται πεισματικά να πράξει τα εθνικά αυτονόητα, σεβόμενος την εθνική «κόκκινη» γραμμή.

Η σιωπή του Αλέξη Τσίπρα αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο ύποπτη και ο Άδωνις διερωτάται πότε θα θέσει εκτός ψηφοδελτίων τους δύο υποψήφιους μειονοτικούς ή θα τους ζητήσει μια ξεκάθαρη δήλωση.

Αναφερόμενος, δε, στην δραστήρια στην εν λόγω περιοχή και πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις δεν παραλείπει να σημειώσει ότι πρόκειται για μία κυρία που μόνον καλές υπηρεσίες έχει προσφέρει στην μουσουλμανική μειονότητα και στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αναφέρει στην ανάρτησή του τα ακόλουθα:

«Παρακολουθώ εμβρόντητος την εν χορώ απέλπιδα προσπάθεια των στελεχών του Σύριζα να απαντήσουν στις εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες εναντίον τους, για το τί ακριβώς έχουν κάνει στην Θράκη, με την ανάσυρση ενός βίντεο με δηλώσεις μου πριν από 15 χρόνια όταν και ήμουν βουλευτής του ΛΑόΣ… Αντί απλά να βγουν οι βουλευτές του και να δηλώσουν ότι εκπροσωπούν την Μουσουλμανική Μειονότητα (και όχι την Τουρκική) καταφεύγουν σε γραφικότητες τέτοιου είδους. Άρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… προφανώς και τιμώ την Ντόρα Μπακογιάννη και τότε όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μίας σκληρής, και μπορώ να το πω εύκολα πια, λανθασμένης αντιπαράθεσης με μία κυρία που μόνον καλές υπηρεσίας έχει προσφέρει στην Μουσουλμανική μειονότητα και στην Ελλάδα. Τείνω να πιστέψω ότι τελικά το ένα μικρό κομμάτι ροζ στον εκλογικό χάρτη της 21ης Μαΐου ήταν για τον Σύριζα πιο ντροπιαστικό από τον υπόλοιπο που ήταν όλο μπλε…ακόμη και τώρα μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας διασώζοντας ό, τι μπορεί από την υστεροφημία του ή να ζητήσει μία τέτοια ξεκάθαρη (και αυτονόητη) δήλωση από τους βουλευτές του ή απλά να τους θέσει εκτός ψηφοδελτίων. Θα το πράξει; Από το πώς το αντιμετωπίζουν αυτές τις μέρες πολύ αμφιβάλλω… την απάντηση όμως που του αξίζει θα του την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιουνίου και θα είναι εκκωφαντική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments