ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Παναγιώτης Βλάχος
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Παναγιώτης Βλάχος στο pagenews.gr: Το ΠΑΣΟΚ κόμμα αξιόμαχο, κοινωνικό, δίπλα στους πολίτες

Ο Παναγιώτης Βλάχος υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Βόρειου Τομέα Αθηνών μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, τη Ροδόπη αλλά και τις επερχόμενες εκλογές

Ο Παναγιώτης Βλάχος υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Βόρειου Τομέα Αθηνών μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου και αναφέρθηκε στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, τη Ροδόπη αλλά και τις επερχόμενες εκλογές.

Παναγιώτης Βλάχος στο pagenews.gr: Για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου

Ο κ. Βλάχος τόνισε: “Είναι ένα τραγικό περιστατικό σε ένα διαρκές έγκλημα. Το διαρκές έγκλημα είναι η εμπορία ανθρώπων, τα παράνομα κυκλώματα που εμπορεύονται ψυχές, γυναίκες, παιδιά και φυσικά είναι και ένα καμπανάκι για την μεταναστευτική προσφυγική πολιτική της Ευρώπης και γενικότερα του Δυτικού κόσμου. Επιβεβαιώνεται πόσο μεγάλη σημασία έχει τα σύνορα της Ευρώπης να φυλάσσονται  και να γίνονται συμφωνίες με τις τρίτες χώρες και να υπάρχει κατανομή δίκαιη των προσφύγων και φυσικά να αναθεωρηθεί ο κανονισμός “Δουβλίνο 2″ που καταδικάζει χώρες πρώτης υποδοχής όπως είναι η Ελλάδα σε καταστάσεις που ζήσαμε στα νησιά τα προηγούμενα χρόνια..”.

Παναγιώτης Βλάχος στο pagenews.gr: Για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου

Ο κ. Βλάχος υπογράμμισε: “Αυτό δείχνει και το επίπεδο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Το πρώτο είναι ότι η στάση της ΝΔ είναι ιδιαίτερα προβληματική. Ξαφνικά η ΝΔ ανακάλυψε ότι υπάρχουν διασυνδέσεις του τουρκικού προξενείου με κάποιους υποψηφίους. Αν δεχθούμε ότι υπάρχουν. Γνωρίζουμε όλοι ότι σε αυτή την περιοχή υπάρχουν πληθυσμοί οι οποίοι προφανώς κατοχυρώνονται από τη Συνθηκη της Λωζάνης..”.

Παναγιώτης Βλάχος στο pagenews.gr: Για τις κατηγορίες Τσίπρα προς το ΠΑΣΟΚ

“Καταλαβαίνω όταν σου συμβαίνει μια τόσο μεγάλη ήττα στην οποία έχεις την αποκλειστική ευθύνη για παράδειγμα ο κ. Τσίπρας να ψάχνεις να βρεις σκιάχτρα και υπαίτιους έξω από το κόμμα σου. Η ελληνική κοινωνία επέλεξε το μη χείρον και οδηγήθηκε στον κ. Μητσοτάκη γιατί ακριβώς ο κ. Τσίπρας έδειξε και με την αντιπολιτευτική του στάση αυτή την 4ετία αλλά και με την προεκλογική του καμπάνια ότι είναι ένας αναξιόπιστος παίχτης. Οι Έλληνες δύσκολα μπορούν να εμπιστευθούν ξανά το ΣΥΡΙΖΑ για κυβερνών κόμμα.