Πολιτική

Άδωνις: Ο Τσίπρας έπρεπε να έχει συνετίσει τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Ο Τσίπρας έπρεπε να έχει συνετίσει τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
Ο Α. Γεωργιάδης επισήμανε ακόμη ότι «πολλοί από τον Σύριζα έχουν κατηγορήσει το Λιμενικό Σώμα για εγκλήματα. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν άψογη. Υπερασπίστηκε άψογα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Με τη φράση της «ο φράκτης φυλάσσει την πατρίδα μου» έμεινε στην ιστορία.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους κ.κ. Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο. Σχετικά με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ο Άδωνις τόνισε ότι «ο κ. Παπαδημούλης είναι απαράδεκτος με το tweet που ανήρητησε. Ως ευρωβουλευτής όφειλε να υπηρετήσει πρώτα το συμφέρον της Ελλάδος. Είναι ευρωβουλευτής και οφείλει να υπερασπίζεται την πατρίδα στην Ευρώπη. Η διάθεσή του ήταν όμως να βλάψει το συμφέρον της Ελλάδος. Επίσης, κ. Τσίπρας έπρεπε ήδη να έχει «μαζέψει» τους νεολαίους του Σύριζα και την κ. Κατριβάνου. Άλλο θέμα για το πώς βλέπουμε γενικά το μεταναστευτικό ζήτημα, άλλο θέμα το να λένε ορισμένοι ότι, δήθεν, το Λιμενικό Σώμα… σκοτώνει!».

Ο Άδωνις έκανε αυτήν την αναφορά, επειδή είναι γνωστό το φραστικό επεισόδιο που προκάλεσαν νεολαίοι του Σύριζα εναντίον την Προέδρου της Δημοκρατία κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και με αφορμή τις δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτού του Σύριζα κυρίας Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία καταφέρθηκε εναντίον των Ελληνικών αρχών». Ο Α. Γεωργιάδης επισήμανε ακόμη ότι «πολλοί από τον Σύριζα έχουν κατηγορήσει το Λιμενικό Σώμα για εγκλήματα. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν άψογη. Υπερασπίστηκε άψογα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Με τη φράση της «ο φράκτης φυλάσσει την πατρίδα μου» έμεινε στην ιστορία.

Το μεταναστευτικό ζήτημα είναι το δυσκολότερο ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα μέσα στα επόμενα χρόνια. Το μεταναστευτικό ζήτημα και η κλιματική αλλαγή είναι τα δύο κρισιμότερα ζητήματα – προκλήσεις για την ανθρωπότητα. 500 εκατομμύρια θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη από την Ασία και την Αφρική. Μπορεί η ευρωπαϊκή ήπειρος να αντέξει μεταναστευτικό βάρος 500 εκατομμυρίων ανθρώπων; Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες θα συνθλιβούν. Τα ευρωπαϊκά κράτη θα διαλυθούν.

Βασικός υπαίτιος του ναυαγίου που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου είναι ο δουλέμπορος. Κοντεύουμε να ξεχάσουμε την ατομική ευθύνη και τον συγκεκριμένο κύριο υπαίτιο. Πρωταρχικός υπαίτιος είναι ο δουλέμπορος, είναι οι άθλιοι δουλέμποροι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις ανάγκες ανθρώπων που επιθυμούν να μεταναστεύσουν. Αυτό το φοβερό δυστύχημα, το οποίο μας ενώνει ως προς τον πόνο, δεν πρέπει να μας κάνει να διαφωνούμε και να ερίζουμε μεταξύ μας, δεν πρέπει να γίνει άλλη μία αφορμή για να τσακωνόμαστε και να εκθέτουμε την Ελλάδα διεθνώς. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος, το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε τώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments