Πολιτική

Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί μικροκομματικά οφέλη πάνω στην τραγωδία

Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί μικροκομματικά οφέλη πάνω στην  τραγωδία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πέτσας: Η Κουμουνδούρου αναζητεί μικροκομματικά οφέλη επάνω στην τραγωδία και υπογράμμισε πως αυτό θα έχει εκλογικό και πολιτικό κόστος για όσους επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν επάνω στην τραγωδία.

Την αντίθεσή του στην πολιτική που ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το ναυάγιο της Πύλου εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Πέτσας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ΣΚΑΙ 100,3.

«Νιώθω απογοητευμένος για τη στάση μελών του ΣΥΡΙΖΑ προς την πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και για δηλώσεις στελεχών του τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή τοποθέτηση του κυρίου Τσίπρα αλλά και όσα είπε ο κύριος Παπαδημούλης ότι ευθύνεται η Ελλάδα για το ναυάγιο, όταν ο γενικός γραμαμτέας του ΟΗΕ σήμερα λέει\ ότι δεν φταίει η Ελλάδα αλλά κάνει ότι μπορεί», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας. Την ίδια στιγμή, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία η Κουμουνδούρου αναζητεί μικροκομματικά οφέλη επάνω στην τραγωδία και υπογράμμισε πως αυτό θα έχει εκλογικό και πολιτικό κόστος για όσους επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν επάνω στην τραγωδία, η οποία μετρά ήδη 78 νεκρούς και 104 διασωθέντες μετανάστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments