Αθλητισμός

Γκατσίνοβιτς: «Η ένταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ έκανε τη διαφορά»

Γκατσίνοβιτς: «Η ένταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ έκανε τη διαφορά»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Σέρβος άσος έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κλειδί της επιτυχίας της ΑΕΚ.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πριν έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό των, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αγωνίζονταν στη Γερμανία για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία μέσα από το επίσημο κανάλι της έκανε αφιέρωμα στον Σέρβο άσο.

Ο μέσος της Ένωσης λοιπόν μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο κανάλι της ομάδας της Bundesliga όπως το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας των «κιτρινόμαυρων» για το φετινό νταμπλ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

Για τη διαφορά Bundesliga και Super League και για το «κλειδί» της επιτυχίας της φετινής ΑΕΚ: «Η Bundesliga είναι σίγουρα καλύτερο πρωτάθλημα. Υπάρχει περισσότερη ένταση εκεί, αν και εμείς έχουμε έναν προπονητή που παίζει με ανάλογο τρόπο γιατί απαιτεί υψηλή ένταση. Πιστεύω πως αυτό κάνει και τη διαφορά σε μας. Παίζουμε με μεγάλη ένταση, πιέζουμε πολύ και προσπαθούμε να ανακτήσουμε άμεσα την κατοχή όταν τη χάνουμε. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι και αυτό έκανε τη διαφορά φέτος. Κάποιοι με ρωτούσαν αν προπονούμαστε τόσο σκληρά και για τόση ώρα γιατί δεν είναι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα. Όμως αποδείξαμε ότι αυτό είναι το σωστό».

Για τους συμπαίκτες του με τους οποίους κάνει παρέα: «Περνάω πολλή ώρα με τον Βίντα και με τον Τσούμπερ, ο οποίος με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα. Μίλησα πολύ μαζί του πριν έρθω εδώ και είχε να πει πολλά καλά πράγματα. Με τον Στάνκοβιτς και τον Ραντόνια έχουμε έναν δικό μας βαλκανικό γκρουπ και αυτό είναι φανταστικό»

Για την Αθήνα και τους ανθρώπους της χώρας: «Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα. Ο καιρός είναι φοβερός και γι’ αυτό είμαστε διαρκώς έξω με τα παιδιά. Ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων είναι παρόμοιος με την Σερβία και έτσι δεν ήταν δύσκολο για μας και μας αρέσει πραγματικά η Ελλάδα. Ο καιρός είναι το καλύτερο πράγμα, είναι έτσι σχεδόν κάθε μέρα».

Για τη γλώσσα: «Δεν μαθαίνω ελληνικά, παρότι το ήθελα στην αρχή. Στη Γερμανία έμαθα γρήγορα τη γλώσσα, αλλά τότε ήμασταν μόνο εγώ και η σύζυγός μου και ήταν πιο εύκολο. Τώρα περνάω πολλή ώρα με την οικογένειά μου και δεν προλαβαίνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments