Nέα της αγοράς

To Koenigsegg Regera ξαναπήρε το ρεκόρ στο 0-400-0 km/h

To Koenigsegg Regera ξαναπήρε το ρεκόρ στο 0-400-0 km/h

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Όσο υπάρχουν τύποι σαν τον Christian von Koenigsegg εκείνοι που υποστηρίζουν με πίστη και αφοσίωση τους θερμικούς κινητήρες θα πρέπει να αισθάνονται ήρεμοι και ανακουφισμένοι.

Όσο υπάρχουν τύποι σαν τον Christian von Koenigsegg εκείνοι που υποστηρίζουν με πίστη και αφοσίωση τους θερμικούς κινητήρες θα πρέπει να αισθάνονται ήρεμοι και ανακουφισμένοι. Το Koenigsegg Regera, ένα megacar, όπως ονομάζει τα αυτοκίνητά του ο καραφλός Σουηδός, επέστρεψε στον θρόνο του, καθώς πρόσφατα ολοκλήρωσε το 0-400-0 km/h σε χρόνο 28.81. Δηλαδή περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο κάτω από εκείνον που σημείωσε τις προάλλες το αμιγώς ηλεκτρικό hypercar του Κροάτη, Mate Rimac, το Rimac Nevera.

Το Koenigsegg Regera βρέθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Έρεμπρο κοντά στην Στοκχόλμη και παρά την ηλικία του, έδειξε φρέσκο και ικανό για πρωταθλητισμό. Είναι ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 2014, ξεπούλησε το 2015 και έχει σταματήσει να αποτελεί αντικείμενο εξέλιξης και ενασχόλησης για τον Christian von Koenigsegg σχεδόν μια δεκαετία τώρα.

Και ξέρεις ποιό είναι το πιο ενδιαφέρον; Πως δεν είναι μια νέα έκδοση ή κάποια extreme ρύθμιση στον κινητήρα. Η καλύτερη επίδοση ήρθε χάρη στα ελαστικά, τα οποία πλέον με την τεχνολογία και τις γόμες εκεί που έχουν φτάσει σε επίπεδο εξέλιξης, μπόρεσαν να δώσουν στο Koenigsegg Regera τη δυνατότητα να κινηθεί ταχύτερα από ότι πριν δέκα χρόνια.

Πηγή: topyeargeece
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments